Τοποθέτηση Θεμέλιου Λίθου για τον Νέο Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό

InBusinessNews  11/02/2019 09:59
Τοποθέτηση Θεμέλιου Λίθου για τον Νέο Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό

Τοποθέτηση Θεμέλιου Λίθου για τον Νέο Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό

InBusinessNews  11/02/2019 09:59

Η Παραγωγή και Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Κύπρο αλλάζει! Η δημιουργία του 1ου ιδιωτικού Σταθμού Παραγωγής Ενέργειας έρχεται να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει τον τομέα της Ενέργειας του τόπου, αφού πρόκειται να συμβάλλει στην παραγωγή συμβατικού ρεύματος, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερες και φθηνότερες επιλογές στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας προς τον Κύπριο καταναλωτή. 

RELATED ARTICLES


Ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται. Η Power Energy Cyprus (P.E.C), η εταιρεία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό αυτού του άκρως φιλόδοξου και σημαντικού έργου, και ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται. Την ανέγερση του 1ου ιδιωτικού Σταθμού Παραγωγής Ενέργειας έχει αναλάβει η Cyfield Construction Ltd.

Ορόσημο για την ανέγερση του Νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού θα αποτελέσει η Τελετή Τοποθέτησης του Θεμέλιου Λίθου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:30, στην περιοχή του Βασιλικού. Η τοποθέτηση του Θεμέλιου Λίθου θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριο Νίκο Αναστασιάδη. 

Στην τελετή θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, διευθυντές και στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς και εκλεκτοί συνεργάτες των διοργανωτών. 

Η τελετή είναι κλειστή για το κοινό. 

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες Πληροφορίες.  

Διοργανωτής: Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙΝBusiness, Gold

Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας