Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Gan Direct: Πέραν των 5614 οι νέες αιτήσεις ενδιαφέροντος για προσφορές

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η μέχρι σήμερα ανταπόκριση στην ανανεωμένη πλατφόρμα της www.gandirect.com περισσότερες από 5614 νέες αιτήσεις ενδιαφέροντος για προσφορές αλλά και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά συμβόλαια υποβλήθηκαν ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του νέου συστήματος. 
 
Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι καταναλωτές εμπιστεύονται όλο και περισσότερο την ψηφιακή εμπειρία ασφάλισης της Gan Direct η οποία τους εξασφαλίζει περισσότερο έλεγχο, περισσότερη διαφάνεια και περισσότερη εξοικονόμηση.
 
Η εξαιρετικά απλή ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας επιτρέπει σε όλους να ενημερώνονται και να διαχειρίζονται με λίγα μόνο κλικ την ασφάλισή τους, γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ. Παράλληλα, πελάτες και ενδιαφερόμενοι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε “έξυπνες” ασφαλιστικές λύσεις για το όχημα, την υγεία και την περιουσία τους, που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες χάρη στο έξυπνα  σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο που σώζει από χρονοβόρες επαναλήψεις.
 
Και το κυριότερο: αφού επωφεληθούν από τα μοναδικά προνομία που αντιστοιχούν στα συμβόλαιά τους, η Gan Direct επιβραβεύει με επιπλέον έκπτωση 10% τους πελάτες που θα επιλέξουν να τα κλείσουν ή να τα ανανεώσουν online!
 
“Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε την ευρεία αποδοχή που έχει η ανανεωμένη online πλατφόρμα μας. Σήμερα στο www.gandirect.com πελάτες και ενδιαφερόμενοι καταναλωτές διαμορφώνουν και  διαχειρίζονται την ασφάλισή τους με σημαντική εξοικονόμηση σε χρόνο και χρήμα. Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή της ανταγωνιστικότερης πρότασης στην αγορά σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση”, δηλώνει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct. 
 
Η αναβάθμιση της πλατφόρμας γίνεται σε καθημερινή βάση προκειμένου η εταιρεία να κάνει όσο το δυνατό καλύτερη, απλούστερη και πιο άνετη τη διαδικασία για τον πελάτη.
Ωστόσο, όσοι χρειάζονται οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιθυμούν να ακολουθήσουν τις παραδοσιακές μεθόδους ασφάλισης, το εξειδικευμένο προσωπικό της Gan Direct βρίσκεται στη διάθεσή τους από τις 8πμ μέχρι τις 6μμ, Δευτέρα με Παρασκευή ή όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα για Υπηρεσίες Βοήθειας. Απλά καλώντας στο 800 5 10 15.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου