Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

UCLan: Τρεις επιτυχίες στα Oscar του πανεπιστημιακού κόσμου.

Το πανεπιστήμιο UCLan έχει περήφανα κερδίσει σε τρεις κατηγορίες των Times Higher Education (THE) βραβείων για το 2018, κάτι που αποτελεί ρεκόρ καθώς ξεπέρασε κάθε άλλο πανεπιστήμιο εκείνη τη βραδιά.

Ευρέως αναγνωρισμένα ως τα “Όσκαρ του τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ”, το πανεπιστήμιο UCLan κατάφερε να συλλέξει τα βραβεία για την Καλύτερη διεθνή συνεργασία της χρονιάς, για Αριστεία και Καινοτομία στις Τέχνες και για την Πιο καινοτόμο συμβολή στη συνεργασία μεταξύ Επιχειρήσεων και Πανεπιστημίων.

H Liz Bromley (Joint Institutional Lead) ανέφερε: "To να φεύγεις με περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο είναι απολύτως εξαιρετικό, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη".

Η Dr Lynne Livesey (Joint Institutional Lead), πρόσθεσε: "Η φανταστική δουλειά, η οποία πραγματοποιείται σε ολόκληρο το ίδρυμα, έχει αναγνωριστεί ευρέως μέσω αυτών των διακεκριμένων βραβείων βιομηχανίας".

Σχόλια των κριτών:

Καλύτερη διεθνής συνεργασία της χρονιάς
Οι κριτές είπαν ότι είχαν εντυπωσιαστεί από “τη γρήγορη και ευγενική ανταπόκριση αλλά και από τις θετικές επιπτώσεις που είχε στις δημόσιες αντιλήψεις του UCLan και των πανεπιστημίων γενικότερα”. Το πανεπιστήμιο UCLan μετέφερε περίπου 700 φοιτητές και προσωπικό από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής της Καραϊβικής στην πανεπιστημιούπολή του όταν αυτοί εκτοπίστηκαν από τον τυφώνα Irma στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017. Αναγνώρισαν επίσης ότι η συνεργασία οδήγησε σε ένα διαρκή συνετερισμό μεταξύ των δύο ιδρυμάτων.

Αριστεία και Καινοτομία στις Τέχνες
“Οι εκδόσεις του πανεπιστημίου UCLan είναι μία επικερδής και επιτυχημένη επιχείρηση“, είπαν οι κριτές, “η οποία συνδιάζει με επιτυχία την εμπλοκή των φοιτητών και την εκπαίδευσή τους με ένα ευρηματικό εγχείρημα για τη διάδοση της γραφής από νέους και καθιερωμένους συγγραφείς“.

Πιο καινοτόμος συμβολή στη συνεργασία μεταξύ Επιχειρήσεων και Πανεπιστημίων.
Ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση ανακύκλωσης για να υποστηρίξει φιλανθρωπικό έργο κέρδισε σε αυτή την κατηγορία αφού συνεργάστηκε με ένα πανεπιστήμιο σε ένα έργο που πιστεύεται ότι άλλαξε τα δεδομένα όσον αφορά την ανακύκλωση αυτοκινήτων.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι το πανεπιστήμιο UCLan ήταν υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες, καταρρίπτοντας προηγούμενα ρεκόρ, οι οποίες περιελάμβαναν επίσης τα βραβεία για το Εξαιρετικό Επιχειρηματικό Πανεπιστήμιο και την Εξαιρετική Συμβολή στην Τοπική Κοινότητα.
 
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου