Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στην Action Global Communications η επικοινωνία του Ομίλου Lufthansa στην Ελλάδα

Η Action Global Communications επιλέχθηκε από τον Όμιλο Lufthansa για τη διαμόρφωση και υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Lufthansa περιλαμβάνει τις αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Eurowings και Brussels Airlines. Η νέα αυτή συνεργασία με την Action Global Communications αποτελεί μέρος της διεθνούς σύμβασης που σύναψε η εταιρεία επικοινωνίας achtung! για τη διαχείριση του λογαριασμού της Lufthansa σε 41 χώρες, εκτός των συνόρων των τοπικών αγορών της Γερμανίας, του Βελγίου, της Αυστρίας και της Ελβετίας. 
 
Κατά τη διαδικασία του shortlisting Lufthansa και achtung! βασίστηκαν σε αυστηρά κριτήρια για την τελική επιλογή των ιδανικών εταιρειών που θα αναλάβουν την επικοινωνιακή διαχείριση του Ομίλου σε κάθε μία από τις 41 χώρες. Η Action Global Communications, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, επιλέχθηκε λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας στους κλάδους της Αεροπορίας και του Τουρισμού και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της στα media relations.
 
Η ομάδα που βρίσκεται κάτω από τον Andrea Bartels, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας του Ομίλου Lufthansa, ήταν εκείνη που έλαβε την τελική απόφαση. «Η achtung! έχει συγκεντρώσει ένα tailor-made δίκτυο εταιρειών το οποίο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μας. Η Action Global Communications μέσω της achtung! μας κέρδισε με τις δημιουργικές ιδέες και το ομαδικό πνεύμα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία μαζί τους στην Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Bartels.
 
«Είναι εξαιρετικό συναίσθημα όταν η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και η επιλογή μας από την achtung! για την επικοινωνία ενός πρωτοπόρου στον τομέα της αεροπορίας Ομίλου, όπως η Lufthansa επιβεβαιώνει πως η δουλειά και εξειδίκευσή μας αναγνωρίζεται», δήλωσε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Ελλάδα και την Κύπρο. «Το timing ήταν επίσης εξαιρετικό, αφού φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια παρουσίας της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά και ξεκινάμε τη χρονιά με μια σημαντική και υψηλού κύρους συνεργασία».

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά