Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών PrimeTel στα Λατσιά

Δελτίο τύπου  31/01/2019 13:48
Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών PrimeTel στα Λατσιά

Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών PrimeTel στα Λατσιά

Δελτίο τύπου  31/01/2019 13:48
Η PrimeTel καλωσορίζει τη νέα χρονιά με ένα νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στα Λατσιά δημιουργώντας ένα νέο κόμβο επικοινωνίας με τους συνδρομητές της. 

RELATED ARTICLES

 
Επενδύοντας στη δική της επικοινωνία με τους συνδρομητές της, η PrimeTel διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο της με τη δημιουργία ενός νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών, φτάνοντας έτσι τα 14 σημεία εξυπηρέτησης στην επαρχία Λευκωσίας και τα 33 Παγκύπρια. Το νέο σημείο εξυπηρέτησης βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου των Λατσιών στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ,  ακολουθώντας την αισθητική των υπόλοιπων καταστημάτων και θέτοντας σε προτεραιότητα την εμπειρία του συνδρομητή.
 
Οι επισκέπτες του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συμβούλους για όλες τις υπηρεσίες PrimeTel – σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ίντερνετ και τηλεόραση, να διαχειριστούν τη σύνδεσή τους, καθώς και να προχωρήσουν σε πληρωμή λογαριασμών.
 
Στον νέο αυτό χώρο, οι συνδρομητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν το smartphone της επιλογής τους μέσα από μια ευρεία γκάμα επώνυμων συσκευών, να σερφάρουν με υψηλές ταχύτητες, αλλά και να ενημερωθούν για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας