Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το 2018

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού έλαβε την τιμητική διάκριση «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το έτος 2018, στο διαγωνισμό των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 και τα βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Ο παγκύπριος διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ), σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), τον Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Κύπρου (ΟΓΕΕ) Λεμεσού και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας, Αντώνιος Αντωνίου. Η διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τις περιβαλλοντικές δράσεις και ενέργειες που υλοποιήθηκαν εντός και εκτός των εγκαταστάσεών της Εταιρείας, στο πλαίσιο άσκησης της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στις δράσεις συμμετείχε το προσωπικό της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού, σε συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως κοινότητες, ΜΚΟ και άλλοι οργανισμοί. Βασικός σκοπός είναι η συνέργεια και ευαισθητοποίηση όλων για ένα καλύτερο αύριο.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον, με βασική επιδίωξη την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον από τις δραστηριότητές της. Η Περιβαλλοντική Πολιτική εφαρμόζεται και παρακολουθείται συνεχώς στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις, υποστηριζόμενη από κατάλληλες διαχειριστικές πρακτικές.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett