Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: 30 Χρόνια “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”

Δράττοντας της ευκαιρίας της επιτυχούς συμπλήρωσης 30 Χρόνων, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διοργάνωσε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Γραφείο του Επιμελητηρίου, στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρουσίασε τις διάφορες δραστηριότητες, τις οποίες προγραμματίζει να οργανώσει μέσα στο τρέχον έτος, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, την πολυσχιδή και σημαντική συνεισφορά της Εγχώριας Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία και Κοινωνία. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου, από την Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, καθώς και άλλων αξιωματούχων του Υφυπουργείου και Μελών του Επιμελητηρίου.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ιδρύθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1989, και αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο.  Οι κύριοι στόχοι του Επιμελητηρίου είναι η προώθηση των συμφερόντων της Κυπριακής Ναυτιλίας, η συνεχής αναβάθμιση του κύρους της Κυπριακής Σημαίας και, ταυτόχρονα, η προάσπιση των συμφερόντων των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Σήμερα, κατατάσσεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εθνικούς Ναυτιλιακούς οργανισμούς στον κόσμο και αναμφίβολα, “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”.
 

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ενόψει της φετινής χρονιάς, η οποία αποτελεί σημαντικό σταθμό στη μακρόχρονη ιστορία και πολύπλευρη προσφορά του στην Κυπριακή Ναυτιλία, την Οικονομία και την κοινωνία εν γένει, θα πραγματοποιήσει διάφορες επαγγελματικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στις οποίες αναμένεται να φιλοξενήσει σημαντικές παρουσίες της εγχώριας και διεθνούς Ναυτιλίας προβάλλοντας τόσο την αναγνώριση που τυγχάνει η Κυπριακή Ναυτιλία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο αλλά και τη σημαντική συνεισφορά της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία και Κοινωνία, η οποία στέκεται ενωμένη και πιστή στην Κύπρο και την Κυπριακή σημαία, όπως άλλωστε έχει πράξει για δεκαετίες τώρα.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά