IMR-University of Nicosia ™ Market Business Intelligence

Η παγκόσμια μετάβαση στην εποχή των Big Data και του ψηφιακού μετασχηματισμού οδήγησαν τον οργανισμό IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ™ να επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence. Η μονάδα εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Business Intelligence, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.  Η μονάδα δραστηριοποιείται σε έργα υψηλού προφίλ κατά τους τελευταίους 18 μήνες, ενώ η αρχική ιδέα και ο σχεδιασμός ξεκίνησαν από τα τέλη του 2015.

Η νέα μονάδα Market Business Intelligence (MBI) παρέχει νέες και καινοτόμες λύσεις με ζωντανή συλλογή δεδομένων, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Η μονάδα έχει τη δυνατότητα συλλογής δεδομένων μέσω πολλαπλών καναλιών, ενώ παράλληλα διαθέτει τεχνολογία αιχμής επιτρέποντας τη συνεργασία με κορυφαίους επιχειρηματικούς εταίρους από όλο τον κόσμο σε μια ενιαία λύση. Τα βασικά οφέλη περιλαμβάνουν την ταχεία και ακριβή επεξεργασία μεγάλων δεδομένων, την εις βάθος στατιστική ανάλυση και την προηγμένη προγνωστική μοντελοποίηση. Παρακολουθώντας βασικούς δείκτες σε πραγματικό χρόνο και δημιουργώντας μοντέλα με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων μηχανικής μάθησης, οι οργανισμοί μπορούν να εφαρμόσουν μια πιο δυναμική επιχειρηματική στρατηγική.

Οι υπηρεσίες Business Intelligence  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευρύ φάσμα βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα παρέχοντας ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σε οποιοδήποτε επίπεδο διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ™ στο 22265150 (κα Μαρίνα Παστού) ή στείλτε το αίτημά σας στο imr@unic.ac.cy

 
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας