Τσαγγαρίδης: To πλάνο και το όραμα του Ομίλου UMAR|WSR

Το πλάνο και τους τρόπους με τους οποίους ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR λειτουργεί επιτυχώς, ανέφερε στην κάμερα του INBusinessNews o Θράσος Τσαγγαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του ομίλου.

Ο Θράσος Τσαγγαρίδης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR από την γένεση του, τονίζοντας πως η μεγαλύτερη πρόκληση για το 2019 είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.  

 «Επιτυχία είναι να βάζεις στόχους με την ομάδα σου και βήμα, βήμα να τους επιτυγχάνεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν αποτυγχάνεις είναι να βρίσκεις την δύναμη να προσπαθείς ξανά και ξανά. Το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις όταν αποτύχεις είναι να μην προσπαθήσεις ξανά», ανέφερε ο Θράσος Τσαγγαρίδης.
 

 


Όμιλος εταιρειών UMAR|WSR

O κυπριακός όμιλος εταιρειών UMAR|WSR δημιουργήθηκε το 2000 με σκοπό να προσφέρει ναυτιλιακές υπηρεσίες στον τομέα της πλοιοκτησίας και πλοιο-διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα ο όμιλος εδρεύει στη Λεμεσό με γραφεία στην Ελλάδα, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Η.Α.Ε. και αντιπροσωπεύει πάνω από 70 κατασκευαστές και επισκευαστικές μονάδες στο παγκόσμιο.

Η UMAR κατασκευάζει μια σειρά από πρωτοπόρα μηχανήματα αναγκαία για κάθε πλοίο και παράλληλα παρέχει υπηρεσίες σε μηχανικό εξοπλισμό πλοίων και ανταλλακτικά μέσω των παγκοσμίου φήμης εταιριών που αντιπροσωπεύει.

Η WSR αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιών επισκευής σε ναυπηγία, αλλά και εν πλω επισκευές. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών διεκπεραιώνει υποθαλάσσιες επιθεωρήσεις και εργασίες αλλά και με το εκπαιδευμένο προσωπικό της προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες και λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»