IN Business 1000: Ο επιχειρηματικός οδηγός στα αγγλικά

Μετά την ελληνική έκδοση του ΙΝ Βusiness, IN Business 1000, που έγινε ανάρπαστη και λόγω της μεγάλης ζήτησης o μεγαλύτερος οδηγός για την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα κυκλοφορεί και στα αγγλικά.  Η ειδική έκδοση IN Business 1000 κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου μαζί με τη νέα έκδοση του αγγλόφωνου περιοδικού GOLD και παρουσιάζει τις 1000+ μεγαλύτερες εταιρείες στο νησί ανά τομέα δραστηριοποίησης.  

Στόχος της ειδικής έκδοσης IN Business 1000 είναι να καταστεί ο απόλυτος κατάλογος επιχειρήσεων της Κύπρου. Οι 1.000+ εταιρείες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ειδική έκδοση διαχωρίζονται σε έντεκα κατηγορίες και πάνω από 60 υποκατηγορίες. Κάθε καταχώρηση περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας της εταιρείας, τον αριθμό προσωπικού, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του CEO ή του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Για να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των στοιχείων που υποβλήθηκαν, η ομάδα του GOLD επικοινώνησε με κάθε εταιρεία και τους ζητήθηκε να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους. Για τους δικούς τους λόγους, ένας μικρός αριθμός εταιρειών δεν επιθυμούσε να συμπεριληφθεί στον οδηγό ή να παραχωρήσει πλήρη στοιχεία.

Εκτός από το κύριο μέρος αυτής της ειδικής έκδοσης - τον κατάλογο πάνω από 1.000 επιτυχημένων και δραστήριων εταιρειών στην Κύπρο - περιλαμβάνει επίσης μια επισκόπηση κάθε κατηγορίας και διάφορα άλλα άρθρα που ενδιαφέρουν όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την κυπριακή επιχειρηματική σκηνή.

Για την ετοιμασία του καταλόγου χρησιμοποιήθηκε η εμπειρική γνώση της ομάδας της ΙΜΗ μέσω χιλιάδων στοιχείων και δεδομένων που συλλέγονται κάθε χρόνο, η επιστημονική κατάρτιση της Infocredit που είχε το ρόλο του Business Information Partner.      
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας