Στο δυναμικό της Woodbrook ο Mann Vergan

InBusinessNews  18/01/2019 08:48
Στο δυναμικό της Woodbrook ο Mann Vergan

Στο δυναμικό της Woodbrook ο Mann Vergan

InBusinessNews  18/01/2019 08:48
Με νέους διορισμούς επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Κύπρο ο  Όμιλος Woodbrook, ανεξάρτητη εταιρία παροχής οικονομικών συμβουλών και εταιρικών υπηρεσιών με έδρα την Κύπρο με γραφεία σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

RELATED ARTICLESΣυγκεκριμένα, ο Mann Vergan διορίστηκε στη θέση του Διευθυντή Νομικών και Εταιρικών Υπηρεσιών της Woodbrook Group Holdings Inc. Στον νέο του ρόλο, ο Mann θα συνεργαστεί στενά με τον διευθύνοντα σύμβουλο Michael Doherty για τον εντοπισμό και την προετοιμασία μιας σειράς προγραμματισμένων συγχωνεύσεων και εξαγορών στον τομέα των corporate services και wealth division.

Ο κ. Vergan, Καναδός υπήκοος, διαθέτει πλούσια εμπειρία δύο δεκαετιών, καθώς εργάστηκε σε μερικές από τις πιο διάσημες δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως. Έλαβε την άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Νέα Υόρκη και τη Μασαχουσέτη πριν μετακομίσει στην Ευρώπη, όπου εργάστηκε ως εταιρικός δικηγόρος για τους Clifford Chance, CMS Cameron McKenna, Mourant Ozannes και Harneys. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με τις δυτικές επενδύσεις σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Σε δηλώσεις του ο Mann Vergan ανέφερε: «Είναι τιμή να ενταχθώ στην ομάδα της Woodbrook, ειδικά σε μια τόσο σημαντική περίοδο. Ανυπομονώ να αυξήσω το εμπορικό σήμα και να βοηθήσω την εταιρεία να επεκτείνει την εμβέλειά της σε ολόκληρο τον πλανήτη κατά τους επόμενους μήνες ώστε να μετατραπεί σε μία από τις σημαντικότερες εταιρείες χρηματοπιστωτικών και εταιρικών υπηρεσιών παγκοσμίως».

Τον περασμένο μήνα, ο όμιλος, σε συνεργασία με την Inter-M & Associates, επιβεβαίωσε ότι είχε αγοράσει μια εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της φιλόδοξης επέκτασής του, ο Woodbrook ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά από σημαντικές διεθνείς εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης μιας προγραμματισμένης επένδυσης ύψους €100 εκατ. στην Ιρλανδία. Η εταιρεία ιδρύει την πρώτη της βάση στη Μέση Ανατολή με την επικείμενη εξαγορά μιας εταιρείας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Ντουμπάι, με περαιτέρω εξαγορές σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Woodbrook, Michael Doherty, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Mann στην ομάδα της Woodbrook, καθώς κοιτάμε μπροστά σε ένα πολύ συναρπαστικό έτος. Ο Mann φέρνει κουβαλάει μαζί του εμπειρία στο νέο του ρόλο, καθώς και ένα πολύτιμο δίκτυο παγκόσμιων επαφών καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των εταιρικών υπηρεσιών».


«Έχουμε υπολογίσει πολύ στην ανάπτυξη μας το 2018, κορυφώνοντας με την ανακοίνωσή μας για ένταξη στον NASDAQ. Τώρα με τις εξαγορές μας και τα εξαιρετικά νέα μας μέλη όπως ο Mann, το μέλλον είναι εξαιρετικά θετικό και θα συνεχίσουμε την έντονη ανάπτυξη το 2019».

Η Woodbrook έχει την έδρα της στην Κύπρο και διαθέτει γραφεία στη Βουδαπέστη, τη Βαρσοβία, το Βουκουρέστι, τη Μπρατισλάβα, τη Μαρμπέγια, τη Γενεύη, την Ελβετία και την πόλη του Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ.


 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας