Το σχολείο που προσδοκούν οι νέοι

Το σχολείο που προσδοκούν οι νέοι

Το σχολείο που προσδοκούν οι νέοι

Τις προσδοκίες των νέων για το σχολείο που θέλουν, παρουσίασε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, μέσω της δημόσιας συζήτησης «Γνώσεις & Δεξιότητες με χαρακτήρα: Το σχολείο που θέλουμε», που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Δεκέμβριου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Μέσω της διαδραστικής συζήτησης και των τεκμηριωμένων ερευνών που παρουσιάστηκαν, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου στόχευσε να εμβολιάσει τις δημόσιες πολιτικές με την οπτική γωνιά της νέας γενιάς.

Ο Πρόεδρος του ΟΝΕΚ Παναγιώτης Σεντώνας, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα STEAM schools, την πολιτική πρόταση του οργανισμού προς το Υπουργείο Παιδείας, που έχει ως σκοπό την εισαγωγή των καινοτομιών στο εκπαιδευτικό σύστημα της Κύπρου.
 

Την πρωτοβουλία του ΟΝΕΚ στήριξε ο Κυριάκος Κόκκινος, Επικεφαλής Επιστήμονας και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας, ο οποίος στην παρουσίαση του αναφέρθηκε στην καλλιέργεια κουλτούρας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους νέους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν νέοι, οργανωμένα σύνολα γονέων, εκπαιδευτικοί, μαθητές, και εκπρόσωποι από το φάσμα της Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας