Νέα, έξυπνα ασφαλιστικά εργαλεία που αλλάζουν την κυπριακή αγορά!

sponsored Article  09/01/2019 12:25
Νέα, έξυπνα ασφαλιστικά εργαλεία που αλλάζουν την κυπριακή αγορά!

Νέα, έξυπνα ασφαλιστικά εργαλεία που αλλάζουν την κυπριακή αγορά!

sponsored Article  09/01/2019 12:25
Όσο πλησιάζει ο καιρός, ο χρηματοοικονομικός και ο ασφαλιστικός κλάδος νιώθουν τους κραδασμούς των επερχόμενων αλλαγών που προέρχονται από σύγχρονες εναλλακτικές λύσεις ασφάλισης αλλά και τη ριζική παρέμβαση της τεχνολογίας στις συναλλαγές. 

RELATED ARTICLES

 
Ήδη διευρύνεται η χρήση τραπεζικών πλατφορμών που επιτρέπουν στον καταναλωτή να κάνει μόνος του, από την οθόνη του συναλλαγές και αγορές πιο εύκολα, πιο ευέλικτα και πιο οικονομικά από τα συμβατικά σχήματα. Σταδιακά αλλά σταθερά ο κόσμος εξοικειώνεται με τη ψηφιακή εμπειρία η οποία φαίνεται να του προσφέρει διαφάνεια, οικονομία και την πολυπόθητη αξιοπιστία.
 
Παράλληλη πορεία προς τις σύγχρονες μορφές συναλλαγών παίρνει και η ασφαλιστική αγορά. Δεκάδες εταιρείες σε όλον τον κόσμο επενδύουν σε τμήματα πληροφορικής για να διευρύνουν τις υπηρεσίες τους και να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες προσδοκίες ενός κύματος νεότερων ανθρώπων που αποζητούν περισσότερη οικονομία και περισσότερο έλεγχο του ασφαλιστικού τους συμβολαίου.
 
Το νέο υπόδειγμα έφτασε και στην Κύπρο. Νέες υπηρεσίες, νέα εργαλεία δημιουργούνται από πρωτοποριακές εταιρείες που επενδύουν στην τεχνολογία και γίνονται πιο ευέλικτες, με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα τόσο για τις ίδιες όσο και για τους πελάτες τους:
 
Για παράδειγμα, η Gan Direct προβάλλει τέσσερις έξυπνες κινήσεις που παρέχουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα αξιοποιώντας ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η ασφαλιστική αγορά. Για πρώτη φορά στην Κύπρο μια ασφαλιστική εταιρεία αντιμετωπίζει το φαινόμενο της αυξημένης δαπάνης που έχουν οι καταναλωτές από τα πολλά διαφορετικά ασφαλιστικά συμβόλαια. Η κλιμακωτή προσφορά είναι καλό παράδειγμα έξυπνης, εξατομικευμένης ασφαλιστικής λύσης έτσι ο καθένας να αξιοποιήσει μία προς μία όλες τις δυνατότητες εξοικονόμησης που παρέχει μια ασφαλιστική εταιρεία στους πελάτες της υπερβαίνοντας πολλά «παραδοσιακά» γραφειοκρατικά και διαχειριστικά κόστη.
 
Καταρχήν, επιλέγοντας αποκλειστικά την εταιρεία για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000 κατά μέσο όρο αφού αποφεύγει μια σειρά από κόστη των παραδοσιακών ασφαλιστικών διαδικασιών που στο τέλος της ημέρας επιβαρύνουν τον ίδιο τον πελάτη.
 
Παράλληλα, με τη νέα υπηρεσία Συνδυαστικής Ασφάλισης, η Gan Direct παρέχει τη δυνατότητα να ενοποιήσει ουσιαστικά δύο συμβόλαια σε ένα, με σημαντική έκπτωση που φτάνει το 15%. Περαιτέρω έκπτωση που φτάνει το 20% εξασφαλίζει ο πελάτης κάθε χρόνο με την υπηρεσία All in One, συγκεντρώνοντας δηλαδή όλα του τα βασικά συμβόλαια, Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, καθώς πληρώνει μόνο μία φορά τα διαχειριστικά κόστη.
 
Το εντυπωσιακό είναι ότι εάν επιλέξει να κλείσει τα συμβόλαιά του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ιnsurance On the Go στο www.gandirect.com, όποτε και από όποια οθόνη αυτός επιθυμεί (tablet, desktop, mobile) κερδίζει ακόμα 10% έκπτωση.
 
Έτσι, οι σύγχρονες ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα με σημαντικό οικονομικό όφελος. Η μοντέρνα προσέγγιση τόσο στις τραπεζικές, όσο και στις ασφαλιστικές συναλλαγές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και το customization που αυτή επιτρέπει, ανατρέπει δεδομένα, μειώνει το ρίσκο και κυρίως, επιβραβεύει τους συνεπείς με σοβαρές οικονομικές ελαφρύνσεις. Η «επανάσταση του καλού» μπορεί να άργησε στην Κύπρο αλλά φαίνεται ότι ξεκινά και το μέλλον της ανήκει!
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας