ICTS: Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρονιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια χρονιά για την εταιρεία ICTS. Το 2018 ολοκλήρωσε συνεργασίες με εταιρείες κολοσσούς.
 
Μια σημαντική συνεργασία της εταιρείας ήταν η ανάληψη της φύλαξης, ελέγχου πρόσβασης, περιπολιών, παρακολούθησης κι ελέγχου του κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της ENI και της EXXON. Αυτό έγινε στο πλαίσιο συμφωνίας, στην οποία προχώρησε την 1η Αυγούστου 2018 με την εταιρεία Medserv, τη διαχειρίστρια εταιρεία του χώρου εντός του λιμένα Λεμεσού.
 
Η συνεργασία της ICTS με την DP World έχει εισέρθει πλέον στον τρίτο χρόνο. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 κι αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας του λιμένα Λεμεσού που περιλαμβάνει τον κύριο έλεγχο πρόσβασης, τη φύλαξη και περιπολία.
 
Η συνεργασία αυτή αναβαθμίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν η ICTS πήρε υπό την ευθύνη της τον έλεγχο της ασφάλειας επιβατών και αποσκευών στο τερματικό των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Λεμεσού.
Η επιτυχία αυτή της εταιρείας αντικατοπτρίζεται από τα θετικά σχόλια των ιδίων των πελατών της. Για παράδειγμα, η Hermes Airports, τον Ιανουάριο του 2018, διαβεβαίωσε ότι η ICTS πέτυχε το project που ανάλαβε σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου και τις απαιτήσεις του νόμου και ανταποκρινόμενη πλήρως στις περιπτώσεις όπου απαιτήθηκε άμεση και έγκαιρη επέμβαση.
 
Η ICTS καθιερώθηκε πλέον ως ο ηγέτης της ασφάλειας των αεροδρομίων και των λιμανιών. Παράλληλα προχώρησε σε νέες συνεργασίες με την DHL στον αερολιμένα Λάρνακας και για υπηρεσίες ασφαλείας με τις MEDITERRANEAN AIRLINES
 
Η ICTS δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2009 ως μέλος του Ομίλου ICTS Europe παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας σε αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμένες, μαρίνες και άλλους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett