Η ΕΥ βραβεύθηκε στο πλαίσιο των 2018 SAP® Customer Experience Partner Awards

Η EY βραβεύτηκε στο πλαίσιο των 2018 SAP® Customer Experience Partner Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη τον περασμένο Οκτώβριο. Η βράβευση της ΕΥ αναγνωρίζει την επίτευξη της αριστείας στην προώθηση του SAP Customer Experience, τη δέσμευση για την από κοινού δημιουργία καινοτομίας, και την υποστήριξη στους κοινούς πελάτες για την επίτευξη των στόχων τους. 
 
Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία επελέγησαν από το ευρύ οικοσύστημα των συνεργατών του SAP Customer Experience, με βάση εσωτερικά στοιχεία της SAP. Η συντονιστική επιτροπή, αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους του SAP Customer Experience, επέλεξε τους νικητές συνεργάτες της SAP σε κάθε κατηγορία, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, μεταξύ άλλων την επίτευξη κοινών πωλήσεων, case studies πελατών, και πιστοποιήσεις συμβούλων.
 
Η συνεργασία EY και SAP Customer Experience έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια, ξεκινώντας με την απόφαση της ΕΥ να επιλέξει και να συμβάλει στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου πακέτου της SAP. Η συνεργασία αυτή κατέστησε την EY μία από τις πρώτες εταιρείες που υλοποιούν το Sales Cloud και προσφέρει σήμερα ένα πλήρες και ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του commerce cloud, του service cloud και του customer date cloud. Οι ομάδες της EY έχουν βοηθήσει στην υλοποίηση λύσεων που αφορούν τον μετασχηματισμό και τη βελτίωση της εμπειρίας πελατών παγκοσμίως σε πολλούς τομείς, όπως τα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, την πληροφορική, τα καταναλωτικά προϊόντα, το real estate, τη μεταποίηση, τον τουρισμό και τις επαγγελματικές υπηρεσίες.
 
Με την ευκαιρία της απονομής του βραβείου από την SAP, o κ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η αναγνώριση του έργου της ΕΥ από την SAP, καθώς επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά των ομάδων της ΕΥ και την επίμονη προσήλωσή τους στην καινοτομία. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει επίσης την αναγνώριση που εισπράττουμε από τους πελάτες μας, σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Κύπρο. Με τη βοήθεια των τελευταίων λύσεων SAP Customer Experience είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε ακόμα πιο αποδοτικά τις επιχειρήσεις κατά τον τεχνολογικό μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση βοηθώντας τους πελάτες μας να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν».
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας