Εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κύπρος» από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Με αφορμή την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα 70 χρόνια της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και ο Σύνδεσμος Ηνωμένων Εθνών της Κύπρου (UNAC), διοργανώσαν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κύπρος».

Η εκδήλωση διεξήχθη την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, με κύριο ομιλητή τον Αξιότιμο Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε δημόσια διάλεξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι απεύθυναν ερωτήσεις και εισηγήσεις με επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κύπρο καθώς και ευρύτερα.

Με χαιρετισμό του ο κύριος Φλώρος Βονιάτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, επισήμανε για ακόμα μια φορά πως το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου παραμένει πιστό στην κύρια αποστολή του ως προς την μόρφωση των φοιτητών του καθώς και του ευρύτερου κοινού με παρόμοιες ανοικτές διαλέξεις. Στη συνέχεια, ακολούθησε ομιλία του κ. Χρήστου Α. Θεοδούλου, Προέδρου του United Nations Association of Cyprus και Αντιπροέδρου του World Federation of United Nations Associations.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ο Σύνδεσμος Ηνωμένων Εθνών της Κύπρου (UNAC) επωφελούνται της ευκαιρίας να ευχαριστήσουν τον Υπουργό Εξωτερικών για τη δημόσια διάλεξή του στο Πανεπιστήμιο καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες και από την Καθηγήτρια Stéphanie Laulhé Shaelou, Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Δικαίου και Μεταρρύθμισης και Προέδρου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ενώ ακολούθησε δεξίωση.
 
 
 

Δειτε Επισης

Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
ΤΕΠΑΚ: Τον Στρατηγικό Προγραμματισμό Ανάπτυξης παρουσίασε ο Πρύτανης-Οι έξι πυλώνες
Η Ελληνική Τράπεζα μαζί με το Priceless Planet Coalition της Mastercard® γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Ολοκληρώθηκε το «Meet & Greet» μέσω του McDonald’sApp-Οι νικητές γνώρισαν τον Χρήστο Μάστορα
Τρεις εταιρείες στον Εναέριο Λεμεσού διοργανώνουν αιμοδοσία «Ανοιχτή σε Όλους»