Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ: Ενισχύει τη παρουσία της στην Δυτική Ευρώπη

Η Δικηγορική Εταιρεία Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, ενισχύει τη παρουσία της στην Δυτική Ευρώπη με την εξαγορά του Γραφείου Jurispectrum, το οποίο ασκεί δικηγορία στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο. Επικεφαλής του νέου γραφείου των Βρυξελλών από τις αρχές του νέου έτους θα είναι ο έμπειρος δικηγόρος σε θέματα Ευρωπαϊκού δικαίου κ. Νίκος Κορογιαννάκης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου  Αθηνών, Βρυξελλών και Λουξεμβούργου.

Διαβάστε ακόμα:  E. Baturina: Οι επενδύσεις της ζάμπλουτης Ρωσίδας στην Κύπρο

Ο κ. Νίκος Κορογιαννάκης κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ευρωπαϊκό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών και έχει χειριστεί περισσότερες από 150 υποθέσεις στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και πολύπλοκες διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.

Το γραφείο των Βρυξελλών που θα λειτουργήσει υπό τη μορφή εταιρείας περιορισμένης ευθύνης και υπό την επωνυμία Ηλίας Νεοκλέους & Συνεργάτες, θα επικεντρωθεί σε θέματα Ευρωπαϊκού δικαίου,  Δημοσίων Συμβάσεων, Ανταγωνισμού, Κρατικών Ενισχύσεων, Τραπεζικού και Φορολογικού δικαίου, και στην εκπροσώπηση πελατών σε διεθνείς εμπορικές συναλλαγές και αντιδικίες καθώς και lobbying των Ευρωπαϊκών οργάνων. 

Διαβάστε ακόμα: X. Τσόκκου: Στο πλάνο μεγάλες και πολυτελείς αναπτύξεις

Η παρουσία στο κέντρο λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ενισχύσει τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχονται ήδη σε πελάτες από όλο τον κόσμο με περαιτέρω εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτική.

Η Δικηγορική Εταιρεία Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ προγραμματίζει στο αμέσως επόμενο διάστημα την οργάνωση και την επάνδρωση του γραφείου του Λουξεμβούργου, ως επίσης και την περαιτέρω παρουσία της και σε άλλες πρωτεύουσες της Δυτικής Ευρώπης, η οποία σε συνδυασμό με την παρουσία της στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, θα παρέχει καλύτερη και αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση στη διεθνή πελατεία της.

Δειτε Επισης

Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών