Τελετή βράβευσης Εθνικού Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων

Την τιμητική τους είχαν, την Πέμπτη 29 Νοέμβριου, οι επιχειρήσεις που πιστοποιήθηκαν για το 2018, από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την εφαρμογή καλών πρακτικών για την ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Cyprus και διοργανώθηκε από το  Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, βραβεύθηκαν οι εταιρείες που πέτυχαν πιστοποίηση σε μία από τις δύο κατηγορίες του Εθνικού Φορέα Πιστοποίησης. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Εργοδότης Ισότητας των Φύλων», για εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος προώθησης της ισότητας των φύλων στον εργασιακό χώρο και στην κατηγορία «Καλές Πρακτικές» για εφαρμογή συγκεκριμένης ή συγκεκριμένων καλών πρακτικών. Η βράβευση έγινε από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.
 
 
Για το 2018 τέσσερις εταιρείες πέτυχαν πιστοποίηση «Εργοδότη Ισότητας των Φύλων» και μία εταιρεία πέτυχε πιστοποίηση «Καλών Πρακτικών».

Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στη φετινή απονομή πιστοποιήσεων στην κατηγορία «Εργοδότης Ισότητας των Φύλων», ήταν η ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, η ANCORIA BANK LTD, η COCOON CREATIONS SERVICES και η SAT-7 MEDIA SERVICES. 

Στην κατηγορία «Καλές Πρακτικές» βραβεύτηκε η εταιρεία Λ. ΝΕΜΙΤΣΑΣ ΛΤΔ πετυχαίνοντας τέσσερις καλές πρακτικές.

Ο Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον, συστάθηκε το 2014 και από τότε πιστοποίησε 47 εταιρείες: 21 ως Εργοδότες Ισότητας και 26 ως Εργοδότες που εφαρμόζουν καλές πρακτικές.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;