Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων Λεμεσού

Την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Junior Chamber International (JCI) Lemesos, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2019 και η ενημέρωση των μελών του Οργανισμού και ευρύτερα του κοινού, για τους στόχους και τον ρόλο που διαδραματίζει το JCI. Επίσης, έγινε αναφορά για το έργο που υλοποιήθηκε εντός του 2018, καθώς και για τον προγραμματισμό των δράσεων της νέας χρονιάς.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λεμεσού, κ. Κώστας Γαλαταριώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην διαχρονική στήριξη του Επιμελητηρίου προς το JCI Lemesos και υπογράμμισε την άριστη σχέση και συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών.
Ακολούθως, έγινε σύντομος απολογισμός του JCI Lemesos για το έτος 2018 από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Χρυσοβαλάντη Γεωργίου, ο οποίος ανέπτυξε τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Οργανισμού και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο προώθησης του.

Στη συνέχεια, ο νέος πρόεδρος για το 2019 κ. Βίκτωρας Ιορδάνου, μέσα από την ομιλία του, επισήμανε πώς η δραστηριοποίηση των Νέων προς το κοινό όφελος, αποτελεί τον βασικό σκοπό του Οργανισμού που έχει σαν κύρια αποστολή την «παροχή ευκαιριών ανάπτυξης για την ενδυνάμωση των νέων, με σκοπό να επιφέρουν θετικές αλλαγές στη κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον». Επίσης, έγινε αναφορά για τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2019, οι οποίοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου δικτύου από νέους ενεργούς πολίτες.

Το Junior Chamber International, το  οποίο έχει ιδρυθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πριν από 103 έτη, απαριθμεί παγκοσμίως πέραν των 200,000 μελών σε 124 χώρες. 

Τέλος, ανακοινώθηκε η σύνθεση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2019:
Πρόεδρος – Βίκτωρας Ιορδάνου 
Past President - Χρυσοβαλάντης Γεωργίου
Αντιπρόεδρος - Χρυσάνθη Βαρνάβα 
Γραμματέας - Μάριος Παφίτης 
Ταμίας - Παναγιώτης Αρέστη 
Director of Events - Κωνσταντίνος Ξενοφώντος 
Director of Memberships - Στέλιος Αλεξάνδρου

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;