Επένδυση στην ποιότητα, εμπιστοσύνη στη δύναμη της εκπαίδευσης

Μια νέα σημαντική επιτυχία για τον ‘Ομιλο C.A.Papaellinas, αποτελεί η πιστοποίηση της εκπαιδευτικής του Ακαδημίας C.A.P Retail Academy από το Cyprus Institute of Marketing – Executive Training & Consulting Department.
 
Όραμα της ακαδημίας, είναι να αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης και αναβάθμισης των ικανοτήτων των ανθρώπων των καταστημάτων του Ομίλου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην  επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου.
 
Σκοπός της Ακαδημίας, είναι η διαρκής και στοχευμένη ποιοτική εκπαίδευση, παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων.
 
Η διαδικασία πιστοποίησης, διήρκησε πάνω από 18 μήνες και περιλάμβανε μεταξύ άλλων την εις βάθος αξιολόγηση  της δομής και λειτουργίας της Ακαδημίας, την παρακολούθηση και επίβλεψη προγραμμάτων κατάρτισης, τον τρόπο εκπαίδευσης των μελών του προσωπικού, καθώς επίσης και αναθεώρηση του γενικότερου πλαισίου  κατάρτισης των στελεχών της λιανικής του Ομίλου C.A.Papaellinas. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την πιστοποίηση, περιλάμβανε τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με τη Διοίκηση του Ομίλου, με τους εκπαιδευτές και  τους εκπαιδευόμενους, τη διεξαγωγή ηλεκτρονικής έρευνας προς όλα τα μέλη των καταστημάτων λιανικής,  καθώς επίσης και επιτόπια παρακολούθηση των εκπαιδεύσεων.  
 
Είναι σημαντικό ότι η συγκεκριμένη πιστοποίηση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Ο Όμιλος C.A.Papaellinas γίνεται ο πρώτος κυπριακός oργανισμός, που πιστοποιείται ως Πρότυπο Κέντρο Κατάρτισης & Ανάπτυξης από το Cyprus Institute of Marketing – Executive Training & Consulting Department και από  το Training Qualifications (UK).
 
Διαχρονικά ο Όμιλος C.A.Papaellinas δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της εκπαίδευσης και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του. Αυτός άλλωστε είναι και  ο πυρήνας της συνεχούς εξέλιξής του. 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά