Συνεργασία Chartered Institute for Securities & Investments και Alexander Professional Studies

Το CHARTERED INSTITUTE FOR SECURITIES & INVESTMENTS (CISI) και το τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS) του ALEXANDER COLLEGE ανακοινώνουν την επίσημη έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας και προσκαλούν στην κοινή τους εκδήλωση, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:00 π.μ. στο Campus του κολεγίου στην Λάρνακα. 

Το ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS) έχει εξασφαλίσει την πιστοποίησή του ως Διαπιστευμένος Παροχέας Κατάρτισης από το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) του Ηνωμένου Βασίλειου. 

Το CISI αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο επαγγελματικό σώμα για τους εργαζόμενους στον τομέα των  Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών & των Επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα τελευταία χρόνια το εκτόπισμα του CISI επεκτάθηκε και στα κυριότερα χρηματοπιστωτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της κυπριακής αγοράς. 

Τα πιστοποιητικά CISI αναγνωρίζονται από το FSA (Το Financial Securities Authority του Ηνωμένου Βασιλείου) και από το FSSC (το Financial Services Skills Council του Ηνωμένου Βασιλείου), ως κατάλληλες εξετάσεις για Στελέχη Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΕΠΕΥ), Αναλυτές, Λειτουργούς Συμμόρφωσης, Διαχειριστές Κινδύνου & Κεφαλαίων, Στελέχη Τραπεζών, Ασφαλιστικών Εταιρειών, Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Επενδυτικών Ταμείων, κλπ. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στις προοπτικές της εν λόγω συνεργασίας, καθώς επίσης και στις δυνατότητες εκπαίδευσης και εμβάθυνσης της επαγγελματικής κατάρτισης, τόσο των επαγγελματιών του κλάδου, όσο και των φοιτητών και αποφοίτων, με αναφορές στις Πιστοποιήσεις που παρέχει το CISI. 

Θα ακολουθήσουν σχετικές ομιλίες από τον Πρόεδρο του CISI στην Κύπρο, κ. Πέτρο Φλωρίδη, Chartered FCSI, τον Διευθυντή του κολεγίου κ. Άντη Λόππα και τον Διευθυντή του APS κ. Κωνσταντίνο Αριστοφάνους.  

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, επαγγελματίες του κλάδου και μέλη διαφόρων επαγγελματικών σωμάτων.   

Στόχος του APS είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης προς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένου και του τομέα Επενδύσεων (Financial Services & Investments), της Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance) και της Διαχείρισης Κινδύνου (Risk Management).  

Αποκτώντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά CISI, οι επαγγελματίες του κλάδου, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, οι απόφοιτοι αλλά και οι φοιτητές, μπορούν να γίνουν μέλη του CISI, κάτι που τους επιτρέπει να αναδείξουν τον επαγγελματισμό τους και να ενημερώνουν τις δεξιότητές τους διαρκώς, μέσω ενός αδιάληπτου προγράμματος συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD). 

Άλλωστε, ο τομέας των κυπριακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών συνεχίζει να μεγαλώνει δημιουργώντας προκλήσεις σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον εντός και εκτός Ευρώπης. 

Είσοδος Ελεύθερη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24-532373 ή επισκεφθείτε στο www.AlexanderStudies.pro  

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»