Έργο φοιτητή του UCLan Cyprus σε ένα από τα κορυφαία δημιουργικά δίκτυα παγκοσμίως

InBusinessNews  07/12/2018 14:31
Έργο φοιτητή του UCLan Cyprus σε ένα από τα κορυφαία δημιουργικά δίκτυα παγκοσμίως

Έργο φοιτητή του UCLan Cyprus σε ένα από τα κορυφαία δημιουργικά δίκτυα παγκοσμίως

InBusinessNews  07/12/2018 14:31
Ως μέρος του προγράμματος φοίτησης BSc (Hons) Web Design & Development του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πρακτική εξάσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να εργαστούν σε ευρέως γνωστές εταιρίες της βιομηχανίας Ψηφιακών Μέσων. Ως αποτέλεσμα, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με πραγματικούς πελάτες, αναπτύσσουν ένα πορτφόλιο εργασιών, βελτιώνουν το βιογραφικό τους και δικτυώνονται με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες προτού αποφοιτήσουν αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες εργοδότησης τους μετέπειτα.

RELATED ARTICLES


Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του πρακτικής εξάσκησης στην εταιρία R Digital (Digital Agency, μία θυγατρική εταιρία της Rolandos Enterprises Public Ltd), ο Κλεάνθης Λοΐζου, τριτοετής φοιτητής στο πρόγραμμα Web Design & Development, εργάστηκε με την ομάδα της εταιρίας R Digital και σχεδίασε ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου εφημερίδας για έναν πελάτη.

Μετά από λίγες εβδομάδες, το σχέδιό του παρουσιάστηκε από την Adobe στο Behance Graphic Design Gallery που αποτελεί το επίσημο δημιουργικό δίκτυο της Adobe (μια από τις κορυφαίες σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμες για την παρουσίαση και ανακάλυψη δημιουργικών εργασιών)  και λαμβάνει χιλιάδες έργα καθημερινά από όλο τον κόσμο. Η ομάδα τους επιλέγει προσεχτικά τα καλύτερα έργα από κάθε γκαλερί για να τα παρουσιάσει.

‘’Η πρακτική εξάσκηση αυτή ήταν μία καταπληκτική εμπειρία που με βοήθησε σίγουρα να βελτιώσω τις δεξιότητές μου, να γίνω πιο αναγνωρισμένος και να πάρω μια γεύση από το πως είναι να είσαι μέρος της βιομηχανίας ψηφιακών μέσων στην Κύπρο’’ ανέφερε ο φοιτητής. ‘’Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο καθηγητή μου Κο Χρίστο Καρπασίτη, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αλλά και την εταιρία R Digital που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία’’ πρόσθεσε.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, BSc (Hons) Web Design & Development συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο τα πιο δημοφιλή θέματα, τεχνικές και τάσεις που σχετίζονται με τα ψηφιακά μέσα και τις τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας κάτι που τους βοηθά να οικοδομήσουν μια ισχυρή βάση γνώσεων και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σε τομείς όπως είναι αυτοί των graphic design, motion graphics, video/audio production, video special effects, animation, UX/UI design, website design & development, web app design & development, scripting/coding, digital marketing και SEO. 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας