ΠτΔ: Η στενή συνεργασία κράτους - ιδιωτικού τομέα έφερε ανάπτυξη

InBusinessNews  07/12/2018 08:01
ΠτΔ: Η στενή συνεργασία κράτους - ιδιωτικού τομέα έφερε ανάπτυξη

ΠτΔ: Η στενή συνεργασία κράτους - ιδιωτικού τομέα έφερε ανάπτυξη

InBusinessNews  07/12/2018 08:01
Τα θερμά του συγχαρητήρια στο ΚΕΒΕ έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι δεν περιορίζεται απλώς στο να προάγει και να προωθεί πολιτικές που θα βοηθήσουν ώστε η συνεργασία κράτους και ιδιωτικού τομέα να δώσει την ώθηση που αναμένει ο καθένας, έτσι ώστε να υπάρξει μια δημιουργική και πραγματικά παραγωγική βιώσιμη ανάπτυξη, κάτι που επετεύχθη, όπως είπε, χάρη στη στενή συνεργασία κράτους και ιδιωτικού τομέα. 

RELATED ARTICLES


Μιλώντας στο πλαίσιο της πέμπτης τελετής απονομής των ΚΕΒΕ Business Leader Awards, επεσήμανε: «Δεν λέω ότι το επιτύχαμε απόλυτα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Θέλω να ελπίζω ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουμε να υπάρξει μια συναίνεση στο Κοινοβούλιο για σημαντικά θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υπηρεσίας, του καρκινώματος της γραφειοκρατίας, θα πετύχουν ώστε επιτέλους να φύγουμε από αγκυλώσεις του παρελθόντος». 

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, «πέρα από τα όσα το ΚΕΒΕ προς προάσπιση και προώθηση του επιχειρείν πράττει, με ανάλογες εκδηλώσεις αποδεικνύει και αναδεικνύει και έναν άλλο κοινωνικό ρόλο, μια υποχρέωση προς όσους μέσα από τη δράση τους όχι μόνο έχουν ήδη καταξιωθεί αλλά έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τόσο τον Γιώργο Βασιλείου, πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο δόθηκε το Τιμητικό Βραβείο EY για το έργο και τη συνολική προσφορά στην επιχειρηματικότητα, χαρακτηρίζοντάς τον ένα καταξιωμένο καταρχήν επιχειρηματία που απέδειξε ότι το επιχειρείν, το διοικείν, το ορθώς αποφασίζειν και πράττειν μπορεί να υλοποιηθεί στην πολιτική με άριστα αποτελέσματα.

«Και κανείς όσο και αν διαφωνούσε με τον Πρόεδρο Βασιλείου δεν παύει να αναγνωρίζει ότι από της εποχής της προεδρίας του Γιώργου Βασιλείου ξεκίνησε και ο εκσυγχρονισμός της κυπριακής πολιτείας», είπε σχετικά ο κ. Αναστασιάδης.

Συνεχάρη ακόμα τον Νίκο Σιακόλα, ο οποίος έλαβε το KEBE Lifetime Achievement Award, έναν επιχειρηματία που, όπως είπε, «έγραψε ιστορία στο επιχειρείν. Πραγματικά εκεί όπου τα έργα μιλούν τα λόγια πιθανότατα αντί να προσθέσουν, να αφαιρέσουν».

Συγχαίροντας και τους δύο, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της πολιτείας και του ίδιου προσωπικά προς όλους σας για τη συνεισφορά σας στην επιτυχή πορεία που ακολουθεί η οικονομία του τόπου.  

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας