Νέα καινοτόμα υλοποίηση προγράμματος Loyalty από την PHILOSHOPIC στο Μπαχρεϊν

Η εταιρία παροχής καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων PHILOSHOPIC με έδρα τη Λευκωσία, ταράζει τα νερά και στο Μπαχρέιν με την πλατφόρμα SMASH! Μια πρωτοποριακή δέσμη ψηφιακών λύσεων γύρω από το καυτό θέμα της επαφής και δημιουργίας πιστών πελατών. Η πλατφόρμα SMASH  επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους καταναλωτές διάφορα προγράμματα και υπηρεσίες με έξυπνο τρόπο - όπως Loyalty Programs, Gift Cards, Digital Wallet, Small Coin Savings, Digital Promos, Cash Back, Social Media Promos, Charity Donations, καθώς και άλλες υπηρεσίες.

Μετά από συνεχείς επιτυχίες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής (Ιδιαίτερα στη Σαουδική Αραβία όπου 3 από τις 7 μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών χρησιμοποιούν το SMASH για το digital transformation των πελατοκεντρικών προγραμμάτων τους), η PHILOSHOPIC εισήλθε στην αγορά του Μπαχρέιν  μέσω της νέας αλυσίδας τροφίμων και υγιεινής διατροφής Nature’s Market. Ο σχεδιασμός και υλοποίηση του  πρωτοποριακού προγράμματος customer engagement & Loyalty “Nature’s Rewards” έγινε σε χρόνο ρεκόρ καθώς το SMASH είναι εξαρχής σχεδιασμένο στο Cloud και προσφέρετε με το μοντέλο Software-as-a-Service (SaaS).


Οι πελάτες στα Nature’s Market μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα και να αρχίσουν να κερδίζουν με τον πιο εύκολο τρόπο από την πρώτη επίσκεψή τους στο ταμείο δίνοντας μόνο  τον αριθμό κινητού! Στη συνέχεια, μπορούν να διαχειριστούν το ψηφιακό πορτοφόλι τους μέσω του εξειδικευμένου Mobile App ή της εύχρηστης διαδικτυακής πύλης πελατών από τον υπολογιστή, κινητό η ταμπλέτα. Η συλλογή βαθμών, η διαχείριση λογαριασμού, η λήψη εξατομικευμένων προσφορών και οι εξαργυρώσεις ανταμοιβών ολοκληρώνονται εξολοκλήρου ψηφιακά σε πραγματικό χρόνο χωρίς καμία γραφειοκρατία, μια συναρπαστική omni-channel εμπειρία! Επιπλέον, αναπτύχθηκε μια σύγχρονη ιστοσελίδα για την ενημέρωση του κοινού  για τα διάφορα τμήματα, τις εκδηλώσεις,  τη διατροφή και τη μαγειρική σχολή της εταιρείας, καθώς και σύστημα διαχείρισης αιτήσεων για θέσεις εργασίας!

 

 

Για την διοίκηση, προσφέρονται λεπτομερείς αναλύσεις και αναφορές απόδοσης των προγραμμάτων που βοηθούν στη λήψη αποφάσεων, ενώ η όλη λειτουργεία είναι ουσιαστικά admin-less (απουσία γραφειοκρατίας), με εκτενή παρακολούθηση επιδόσεων και πλήρη ασφάλεια, όπως επίσης και πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με παραδοσιακές λύσεις.

Περισσότερες καινοτομίες έχουν ήδη προγραμματιστεί για το προσεχές μέλλον όπως π.χ. τα SMASHSocialPromos όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να μετατρέπουν δημοσιεύσεις στα Social Media σε αυτόματα εξαργυρώσιμες ανταμοιβές στο ταμείο, μόνο με ένα Like!

Έτσι, αν βρίσκεστε στο Μπαχρέιν, επισκεφθείτε το Nature’s Market για να απολαύστε μια συναρπαστική, πραγματικά omni-channel, εμπειρία ψωνίσματος μέσω ψηφιακών τεχνολογιών αιχμής που αναπτύσσονται στην Κύπρο από την PHILOSHOPIC!  Για περισσότερες πληροφορίες στο www.philoshopic.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας