Eurogate: Επενδύει στο μέλλον της κυπριακής Ναυτιλίας

Σταθερή στη στρατηγική της για αναβάθμιση της κυπριακής ναυτιλίας συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου δυναμικού, η Eurogate Container Terminal Limassol καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις της στο λιμάνι Λεμεσού τους μελλοντικούς επαγγελματίες της βιομηχανίας.
 
Συγκεκριμένα, φοιτητές του τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και παρακολούθησαν από κοντά τις καθημερινές εργασίες του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού. Οι φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται στο δεύτερο έτος της φοίτησής τους – υπό την επίβλεψη του Ειδικού Επιστήμονα του τμήματος Στέλιου Αλεξάνδρου, παρακολούθησαν επίσης παρουσίαση για τη Eurogate καθώς και για όλες τις διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται από τη στιγμή που φθάνει ένα πλοίο με εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι μέχρι τη μεταφορά και αποθήκευση του φορτίου.
 
Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Γιώργος Πούρος, δήλωσε πως: «Οι φοιτητές επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του τερματικού και μέσα από συζήτηση που ακολούθησε μετά από το τέλος της παρουσίασης διαφάνηκαν οι γνώσεις των φοιτητών. Ως διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, μας ενδιαφέρει να είμαστε ενεργό μέρος της τοπικής κοινότητας στην οποία δραστηριοποιούμαστε και με κάθε ευκαιρία στηρίζουμε τους νέους του τόπου και το μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό της ναυτιλιακής βιομηχανίας».

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett