Η CNP ASSURANCES σε νέα πορεία ανάπτυξης

Στην κατεύθυνση επίτευξης των επιχειρηματικών της στόχων και ενδυνάμωσης της αναπτυξιακής της πορείας, η CNP ASSURANCES, κύριος μέτοχος του ασφαλιστικού ομίλου CNP CYPRUS, ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. Antoine Lissowski, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της, στη Γαλλία. 

Παράλληλα, ο κ. Xavier Larnaudie-Eiffel, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CNP CYPRUS, αναλαμβάνει αναβαθμισμένα καθήκοντα ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της CNP Assurances, στη Γαλλία. 

Ο κ. Τάκης Φειδία, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNP CYPRUS, που περιλαμβάνει τις ηγετικές κυπριακές ασφαλιστικές εταιρείες CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, δήλωσε σχετικά: «Οι διοικητικές εξελίξεις στη CNP ASSURANCES, που βρίσκεται μέσα στους δέκα πιο ισχυρούς ασφαλιστικούς ομίλους της Ευρώπης, προσδίδουν ισχυρή ώθηση στη συνεχή ανοδική της πορεία. Ταυτόχρονα, οι ασφαλιστικές εταιρείες του Ομίλου στην Κύπρο πρωταγωνιστούν και με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των ανθρώπων τους, προσφέρουν σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις στους ασφαλισμένους τους».

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»