Δημόσια προσφορά από κυπριακή εταιρεία στο NASDAQ

Ο όμιλος Woodbrook, η διεθνής εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων που εδρεύει στην Κύπρο, θα κάνει σύντομα μια ανακοίνωση που θα υποδηλώνει σημαντική ανάπτυξη.

Η Woodbrook, σε συνεργασία με την Inter-M Traders Ltd και / ή τις θυγατρικές της με επικεφαλής τον Δημήτρη Μιχαλάκη και την ομάδα του, προέβη στην εξαγορά εταιρείας στις ΗΠΑ καθώς προετοιμάζει δημόσια προσφορά προετοιμάζοντας το έδαφος για εγγραφή στο χρηματιστήριο NASDAQ όταν καταστεί εφικτό.

Ο Michael Doherty, ο 45χρονος Ιρλανδός επικεφαλής της Woodbrook, θα είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της νεοσυσταθείσας οντότητας. Θα πλαισιώνεται από τα υφιστάμενα στελέχη της Woodbrook: ο Senan McGonigle διορίστηκε COO, η Maria Milaj γίνεται νέα CCO και η Christina Doherty διορίστηκε διευθύντρια Πληροφορικής & Marketing.

Ο Όμιλος Woodbrook είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών στον κόσμο. Έχει την έδρα της στην Κύπρο, με καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Η Woodbrook παρέχει ολοκληρωμένο πακέτο οικονομικών και εταιρικών υπηρεσιών για επέκταση της πελατειακής βάσης. Ειδικεύεται στον οικονομικό προγραμματισμό, επενδυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, σύσταση και διοίκηση εταιρειών, διασυνοριακή διάρθρωση και πολλά άλλα.

Μετά από ένα χρόνο επέκτασης και συγχωνεύσεων, σύμφωνα με τις προβλέψεις στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, ο κ. Doherty δήλωσε ότι ο στόχος του είναι να καταστήσει τη Woodbrook μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες χρηματοπιστωτικών μεσιτικών και εταιρικών υπηρεσιών στον κόσμο.
 

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού