Οι νομικές πτυχές της ίδρυσης Φαρμακείου σε Ελλάδα και Κύπρο

InBusinessNews  04/12/2018 11:55
Οι νομικές πτυχές της ίδρυσης Φαρμακείου σε Ελλάδα και Κύπρο

Οι νομικές πτυχές της ίδρυσης Φαρμακείου σε Ελλάδα και Κύπρο

InBusinessNews  04/12/2018 11:55

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 012 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, από τις 16:00 έως τις 20:00, Ημερίδα με θέμα: «Φαρμακείο: νομικές πτυχές του επαγγέλματος σε Ελλάδα και Κύπρο» στο πλαίσιο της διασύνδεσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς των δύο χωρών. Την Ημερίδα διοργανώνει το Τμήμα Επιστημών Ζωής, πρόγραμμα Φαρμακευτικής. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθούν απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους φοιτητές της Φαρμακευτικής σχετικά με τις νομικές πτυχές του Φαρμακευτικού επαγγέλματος, με έμφαση στο νομικό καθεστώς του Φαρμακείου σε Ελλάδα και Κύπρο.

RELATED ARTICLES


Πρώτος ομιλητής θα είναι ο Πλούταρχος Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λευκωσίας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Περί Φαρμακευτικής και Δηλητηρίων Νόμος». O Γρηγόρης Γρηγορίου, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λεμεσού θα μιλήσει για την «Νομοθεσία περί ίδρυσης Φαρμακείου στην Κύπρο». Τρίτη ομιλήτρια θα είναι η Δρ Σοφία Αγγέλου, Νομικός Σύμβουλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Ίδρυση και Λειτουργία Φαρμακείου στην Ελλάδα».

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τα προβλήματα που αφορούν τη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό αλλά και κυπριακό φαρμακείο. Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα διεξαχθεί συζήτηση για τις προοπτικές και τις προκλήσεις που εμφανίζονται στο σύγχρονο οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον και πώς μέσα από αυτές μπορούν οι νέοι φαρμακοποιοί να αναζητήσουν διεξόδους από την κρίση.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας