Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

UCLan Cyprus: Open Day Δεκεμβρίου στις 12 Δεκεμβρίου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Open Day (Μέρα Γνωριμίας), την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα.

Τα Open Days δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκτήσουν επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές τους, καθώς και να εξερευνήσουν τις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Κατά την διάρκεια του Open Day, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και να κάνουν την εγγραφή τους για το νέο κύκλο σπουδών Ιανουαρίου 2019.

Μπορούν να ανακαλύψουν επίσης τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά τους, με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι στη διάθεση τους, για να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως την ολοκαίνουργια Ακαδημία Γλωσσών (Ελληνικά, Γενική Αγγλική Γλώσσα & Εντατικά Αγγλικά IELTS, Επιχειρησιακά Αγγλικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Αραβικά), θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus (The Student’s Nest).

Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να ξεναγήσουν τους ενδιαφερόμενους στην Πανεπιστημιούπολη και να δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.
 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου