Alpha Bank Cyprus: Μέγας Χορηγός του 5ου Professional Services Forum

Η Alpha Bank Cyprus Ltd ήταν o Μέγας Χορηγός του 5ου Professional Services Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Το Συνέδριο απευθυνόταν σε λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, στον τραπεζικό τομέα, σε επενδυτικές εταιρίες και εταιρίες διαχειρίσεως πλούτου, καθώς και σε αρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου Τομέα.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των  Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο, καθώς και η συζήτηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για τις αναπτυξιακές προοπτικές που σχετίζονται τόσο με τον συγκεκριμένο τομέα όσο και με την Εθνική Οικονομία γενικότερα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd, κ. Κωνσταντίνος Κουτεντάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο, αναφέρθηκε ειδικότερα στο μέλλον του τραπεζικού τομέα, τονίζοντας ότι η αλματώδης εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει αλλάξει οριστικά τα παραδοσιακά τραπεζικά μοντέλα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.  Η επιτυχής προσαρμογή των τραπεζών στην ψηφιακή εποχή, όπως επεσήμανε ο κ. Κουτεντάκης, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά τους να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες των Πελατών τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία και υιοθετώντας πιο ευέλικτους και αποδοτικούς τρόπους λειτουργίας.
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;