Οι βραβευθέντες του 15ου Digital Marketing Forum

Στο πλαίσιο του 15ου Digital Marketing Forum τιμήθηκαν οι οργανισμοί που συνέβαλαν στην καθιέρωση του Συνεδρίου Digital Marketing Forum, ως θεσμού, και οι οποίοι βρίσκονται κοντά στις επιχειρήσεις, με στόχο την καλύτερη προώθηση κι επικοινωνία των κυπριακών επιχειρήσεων.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου και ο Σύνδεσμος Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου για τη διαχρονική τους στήριξη στο Digital Marketing Forum όπως επίσης και στον συνδιοργανωτή του φετινού συνεδρίου που δεν είναι άλλος από τον Κυπριακό Οργανισμό Εκδοτών Διαδικτύου. 

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο σε όλους τους τομείς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Από το 2013, επενδύει συστηματικά στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των στελεχών του, διοργανώνοντας εκπαιδευτικές δραστηριότητες χωρίς κανένα κόστος για τις εταιρείες μέλη. Πραγματοποιεί στοχευμένες έρευνες σε τομείς που ενδιαφέρουν τους διαφημιζόμενους και στηρίζει την αυτορρύθμιση στη Διαφήμιση, μέσω του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης. Ο ΣΔΚ εκπροσωπεί την Κύπρο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων από το 2004. 

Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον χώρο της Διαφήμισης και Επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. Συμμετέχει στην European Association of Communications Agencies από το 1990 και προωθεί την αυτορρύθμιση του κλάδου μέσω του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εστιάζει στην παροχή αξίας προς τις εταιρείες-μέλη και στην ανάδειξη της στρατηγικής, δημιουργικότητας κι αποτελεσματικότητας που παράγει ο κλάδος. Επίσης, προχωρεί στη διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Διαφήμισης, τα Carob Awards.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) ιδρύθηκε τον Μάιο του 2016. Αποτελείται από 11 δημοσιογραφικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά ή και στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σκοπός του ΚΟΕΔ είναι η δημιουργία περιβάλλοντος εμπιστοσύνης και διαφάνειας στην αγορά της διαδικτυακής ενημέρωσης, η εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας, η καθιέρωση ανεξάρτητου κι ενιαίου μηχανισμού ελέγχου και πιστοποίησης των μετρήσεων επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες ενημέρωσης και η ουσιαστική συνεισφορά στην ενίσχυση, αναβάθμιση κι εξέλιξη της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Κύπρο.
 

Δειτε Επισης

Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»