IN Business Awards 2018: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία νέο προϊόν/υπηρεσία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 40 υποψήφιους στις 8 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2018 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα ενδέκατα βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία νέο προϊόν/υπηρεσία
Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS WHITE
ΕΥΡΗΚΑ
Το Εύρηκα Μασσαλίας Secrets White είναι εξειδικευμένο μαλακτικό για άσπρα ρούχα κι έχει ως στόχο την ιδιαίτερη φροντίδα τους. Περιέχει optical brightener, ώστε τα λευκά πλύση με πλύση να φαίνονται ακόμα λευκότερα. Ενισχύει και επαναφέρει το άσπρο χρώμα, κάνοντας τα να φαίνονται πιο φωτεινά. Τους προσδίδει ,επίσης, ιδιαίτερη απαλότητα και ευχάριστο άρωμα, ενώ κάνει το σιδέρωμα ευκολότερο και τις τσακίσεις λιγότερες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεπιφύλακτα και σε χρωματιστά, για να δώσει έξτρα λάμψη και ζωντάνια.

CYPRIA CRITICAL ADVANTAGE
CNP CYPRIALIFE
Πρόκειται για καινοτόμο υπηρεσία, η οποία καλύπτει το κόστος θεραπείας έξι σοβαρών ασθενειών στο εξωτερικό μέχρι €1.000.000 τον χρόνο και €2.000.000 εφόρου ζωής, με χαμηλό κόστος, που ανέρχεται στα 44 σεντ την ημέρα για ηλικίες 18 με 65 χρόνων. Ιδιαίτερα η καινοτομία της στηρίζεται στο ότι επιπρόσθετα παρέχει στήριξη στον ασθενή, προτείνοντας τα καλύτερα νοσοκομεία για το συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα και διευθετώντας τις λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή του ασθενή στο νοσοκομείο και τη μεταφορά και διαμονή αυτού και του συνοδού του, καλύπτοντας και το κόστος. Παρέχει καλύψεις που δεν αναμένεται να προσφερθούν από το ΓεΣΥ.

FOODY.COM.CY
IDEAS2LIFE
Το foody.com.cy είναι η ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και καφέ για delivery και takeaway, που κατάφερε να μπει στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 με έναν απλό στόχο: Να γίνει ο βασικός τρόπος παραγγελίας στην Κύπρο. Τρία χρόνια μετά, το Foody συνεργάζεται με περισσότερα από 500 εστιατόρια και καφετέριες, ενώ κάθε μήνα γίνονται 100.000 παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας του και των app. Η ομάδα του, η οποία μεγαλώνει συνεχώς, αποτελείται σήμερα από 34 άτομα.

KIDDO BIO
Α/ΦΟΙ ΛΑΝΙΤΗ
Η εταιρεία Λανίτης εμπλούτισε το 2018 το πορτφόλιό της με ένα νέο λανσάρισμα, τη γεύση Λανίτης Kiddo Bio με βιολογική σοκολάτα. Το νέο βιολογικό γαλατάκι εντάχθηκε με μεγάλη επιτυχία στην οικογένεια Kiddo, πλάι στις ήδη καθιερωμένες γεύσεις σοκολάτας, μπανάνας, βανίλιας και φράουλας. Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του συγχρόνου καταναλωτή, το Λανίτης Kiddo Bio είναι παρασκευασμένο από βιολογικό αγελαδινό γάλα, βιολογική ζάχαρη και κακάο, κατέχει πιστοποίηση UTZ και προέρχεται από βιολογική γεωργία.

MU3900 OFFICE
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
Η Muskita καινοτομεί, παρουσιάζοντας τη νέα, ευέλικτη, προσιτή σε κόστος και ολοκληρωμένη λύση διαχωριστικών για γραφεία και άλλους εσωτερικούς χώρους. Το MU3900 Office σχεδιάστηκε και παράγεται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κύπρο. Προσφέρει μινιμαλιστική αισθητική, καθώς και εξαιρετική ηχομόνωση, που υπερβαίνει τα 45dB. Ικανοποιώντας υψηλές απαιτήσεις, παρέχει πολλαπλές επιλογές πλαισίων και υαλοπινάκων για όλων των τύπων τα υλικά και δυνατότητα κατασκευής απεριόριστων γεωμετρικών συνδυασμών. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση ακόμα και σε χώρους που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία.

Στις επιχειρηματικές βραβεύσεις του 2018 θα δοθούν 11 συνολικά βραβεία. Οκτώ βραβεία (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν/Υπηρεσία, Βιομηχανία/Μεταποίηση, Υπηρεσίες και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) θα απονεμηθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης, με βαρύτητα 50-50. 

Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό είναι τιμητικά και θα απονεμηθούν μετά από απόφαση της Επιτροπής. Το βραβείο Editor’s Choice Award δίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα σύνταξης του περιοδικού ΙΝ Business.

Η ειδική τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019 στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της πολιτικής σκηνής καθώς και των πρωταγωνιστών του κυπριακού επιχειρείν.

Τα ΙΝ Business Awards 2018 χορηγούν οι: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΤΝ, TFI Markets, Glenfiddich και Σκλαβενίτης. 

Δειτε Επισης

Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο