The 5th Professional Services Forum

Το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών πήρε σάρκα και οστά. Το πολυσυζητημένο ετήσιο συνέδριο  Professional Services Forum, πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, μαζεύοντας όλη την αφρόκρεμα του τομέα.
 
Η ανάπτυξη του τομέα των Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, τον έχουν καταστήσει ως ζωτικό κομμάτι της οικονομίας του νησιού και στόχος όλων είναι να διατηρηθεί στην κορυφή. 
 
Οι νέες προκλήσεις στον τομέα, όπως τα νέα δεδομένα με τα φορολογικά κίνητρα και οι νέο-εισερχόμενές κανονιστικές απαιτήσεις, έχουν επηρεάσει σημαντικά τις επιχειρηματικές αλλαγές.
 

Στοίχημα του φετινού φόρουμ ήταν να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες του χώρου να αναπτύξουν νέο όραμα και ένα νέο μοντέλο ευημερίας και ανάπτυξης για την Παροχή Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο ώστε να συμβαδίσουν με τις νέες προκλήσεις.
 
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέροντες συζητήσεις μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες  λογιστικές/ελεγκτικές/φορολογικές εταιρείες, από τις μεγαλύτερες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες καταπιστευματικής διαχείρισης, όπως και από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία του νησιού.
 
Το συνέδριο διοργανώθηκε από την IMH, ενώ κύριος χορηγός ήταν η Alpha Bank Κύπρου.
 
Χορηγοί: G.A.P. Vassilopoulos Group | Western Union Business Solutions, Epsilaw


Με τη Στήριξη: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus International Business Association, Cyprus Investment Funds Association Invest Cyprus
 
Χορηγοί Επικοινωνίας:
 Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

Δειτε Επισης

Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες