Οι κορυφαίοι Digital Geeks στο 15th Digital Marketing Forum

Πρακτικές συμβουλές για Branded Content, Native Advertising, Digital Marketing και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που απογειώνουν τις κυπριακές επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους… Συγκεντρωμένοι σε ένα must-attend Συνέδριο στην Κύπρο θα βρίσκονται σε πολύ λίγες μέρες μεγάλα ονόματα, με σημαντική εμπειρία στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας. Το επετειακό “15th Digital Marketing Forum” παρουσιάζει η Webarts και πραγματοποιείται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.
 
Μερικά από τα ονόματα των διακεκριμένων ομιλητών που θα ξεδιπλώσουν τις δικές τους τεχνικές, εμπειρίες και στρατηγικές Μάρκετινγκ στο Συνέδριο, είναι:
 

  • Jon Burkhart, Award winning keynote speaker & content Strategist, Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με γιγάντια brands, όπως: GlaxoSmithKline, Unilever, Dove, Adidas, BBC, ebay, Arla Foods, Samsung, MTV, Heineken, Shell, Red Bull, Cannes Lions, Diageo κ.ά..     
  • Nicky Kriel, Social Media Marketing Influencer, Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συμπεριληφθεί σε διεθνείς λίστες, όπως: Top 10 UK marketing/advertising Klout influencers on Social Media (σύμφωνα με το Republic), Top 100 Business Coaches on Twitter (Evan Carmichael), Τop 50 Women in Business you must follow on Twitter (Birds on the Blog). Επιπλέον, εμφανίστηκε στο The Daily Telegraph και στο The Guardian πάνω σε θέματα που αφορούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 
  • Oscar Ugaz, πρώην Digital Business Manager της Real Madrid και Strategy Director της Atomikal Digital Marketing στην Ισπανία. Ο κ.Ugaz ασχολείται με τον σχεδιασμό και το μάνατζινγκ υλοποίησης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου της εταιρείας στην οποία εργάζεται, όπως επίσης και με τις στρατηγικές Μάρκετινγκ που ακολουθεί η επιχείρησή του στα social media. 
  • Tolis Aivalis, Διευθύνων Σύμβουλος του διεθνή Οργανισμού Εκπαίδευσης knowcrunch.com. Ο Αποστόλης έχει ειδίκευση κι εμπειρία στις αγορές consumer & enterprise internet, social media, gaming, music, advertising, technology, media και mobile. Με την παρουσίασή του στοχεύει στο να βοηθήσει τους σύνεδρους να αποφασίσουν από μόνοι τους ποια στρατηγική «δουλεύει καλύτερα για τη δική τους επιχείρηση: το Content Μάρκετινγκ ή οι Native Διαφημίσεις; 
     

Το “15th Digital Marketing Forum” αποτελεί τον µεγαλύτερο ετήσιο θεσµό για τον κόσµο της Διαφήµισης, του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, των Media και της Επικοινωνίας στην Κύπρο. Στόχος του Φόρουμ είναι να εξοπλίσει κατάλληλα όλους τους επαγγελματίες του Μάρκετινγκ, ώστε να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς, αναλύοντας παράλληλα τις τελευταίες τάσεις και στρατηγικές Ψηφιακής Διαφήμισης. Στο Συνέδριο θα αναλυθούν από ειδικούς τα trends που καταγράφονται στον κόσμο του Μάρκετινγκ, ενώ θα παρουσιαστούν καινοτόμες προσεγγίσεις που ενισχύουν την προβολή κι ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς διευθυντές και στελέχη Μάρκετινγκ από επιχειρήσεις όλων των κλάδων και ειδικότερα, προς: εταιρείες Επικοινωνίας και Διαφήμισης, γραφεία Δημοσίων Σχέσεων, media planners, media agencies, υπηρεσίες και σύμβουλους Μάρκετινγκ, εταιρείες Ερευνών Αγοράς, επαγγελματίες Πωλήσεων, brand managers, διευθύνοντες συμβούλους, Γενικούς διευθυντές και digital marketing specialists.
 
Περισσότερες Πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φόρουμ, θα βρείτε ΕΔΩ

Για online Εγγραφές, πατήστε ΕΔΩ
 
Πληροφορίες
 

Οργανωτές: IMH και Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Κύριος Χορηγός: Webarts

Χορηγοί:  Base Element, Cafe/Resto Powerbank, Gloria Jean's Coffees, ΙMR/University of Nicosia™, Mesimvria Enterprises, Michaels Automotive, SAP, SocialSpace Academy

Yποστηρικτές: LandasColour, OJO Sun&glasses

Innovation Partner: Cassandra Trading Limited| IQOS

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙΝ Βusiness, GOLD, REPORTER και ALPHA Κύπρου

Με τη στήριξη: Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου και του Σύνδεσμος Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου
 
Για περισσότερες πληροφορίες – ΙΜΗ:
τηλέφωνο: 22505555
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας