Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ICTS: «Πρέσβης» της εταιρείας, ο εργαζόμενος της

Μετά από εννέα χρόνια εργασιακής εμπειρίας στη Κύπρο η ICTS προσφέρει στους 500 εργαζόμενους της ένα μοναδικό συναίσθημα: «Να νιώθουν σημαντικοί». Τρία είναι τα μοναδικά στοιχεία ως προς αυτό: οικογενειακό πνεύμα, ο ένας νοιάζεται για τον άλλον, εργασία με χαμόγελο, πάθος και θετική ενέργεια.
 
Αυτά που κάνουν την ICTS στη Κύπρο ξεχωριστή είναι το εργασιακό της περιβάλλον και οι άνθρωποί της. Ένα περιβάλλον ζεστό, ανθρώπινο, φιλικό, με ανοιχτή επικοινωνία, που σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, αναπτύσσει και επιβραβεύει τους εργαζομένους. Ένα περιβάλλον στο οποίο θέλεις να δουλεύεις σκληρά για να συνεισφέρεις στις επιτυχίες. H βασική δύναμη και η ζωτικότητα της εταιρίας μας διεθνώς βρίσκονται στους ανθρώπους της. Βασικό μέλημα, είναι να διατηρεί και να προάγει συνεχώς πρακτικές οι οποίες στοχεύουν, σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που διέπεται από ομαδικότητα και σεβασμό προς τον εργαζόμενο.
 
Η ICTS παρέχει εκπαίδευση από στελέχη της εταιρίας διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα με κόστος που αναλαμβάνει η ίδια. Με τα πλέον σύγχρονα  μέσα εκπαίδευσης (CBT) και ευκαιρίες εκπαίδευσης στο εξωτερικό. Από τις πρώτες κιόλας μέρες στην εργασία ο εργαζόμενος λαμβάνει υποστήριξη και εκπαίδευση και ακολουθεί το πρόγραμμα ανάδειξης καριέρας.
 
Η σιγουριά για τον εργαζόμενο στις μέρες μας είναι σημαντικό και η ICTS προσφέρει σταθερό εργασιακό περιβάλλον με ολόχρονη εργασία αλλά και οικονομική στήριξη με δάνεια και προκαταβολές σε κάθε εργαζόμενο που έχει ανάγκη.
 
Δίνοντας έμφαση στον κάθε έναν «πρεσβευτή», όπως ονομάζει τους εργαζόμενούς της, η ICTS στη Κύπρο επιβραβεύει την εργατικότητα και την αποδοτικότητα, με οικονομικά bonus τον υπάλληλο του μήνα, ενώ προσφέρει έναν ολόκληρο μισθό τον υπάλληλο της χρονιάς. Σε όλους τους υπαλλήλους προσφέρει bonus, ίσο με το 33% του μισθού μετά από ένα έτος απασχόλησης, το οποίο ανεβαίνει στο 43% μετά από δύο χρόνια απασχόλησης. Παράλληλα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, προσφέρει ένα από τα καλύτερα ορομίσθια.
 
Το βλέμμα της εταιρίας είναι στραμμένο και στην οικογένεια του υπαλλήλου, προσφέροντας Άδεια Μητρότητας με πλήρης κάλυψη μετά από ένα έτος απασχόλησης, κάρτα βενζίνης για  εργαζόμενους με βάση την απόσταση από την εργασία τους, ενώ aνοίγει τον δρόμο της εξέλιξης στους εργαζόμενους της.

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας/CSI: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος