IN Business Awards 2018: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία ΕΚΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 40 υποψήφιους στις 8 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2018 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα ενδέκατα βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Προσαρμόζοντας τις πρωτοβουλίες τους στα εκάστοτε κοινωνικά δεδομένα, εδώ και χρόνια δηλώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους σε τομείς όπως η παιδεία, το περιβάλλον, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός. Μεριμνώντας ιδιαίτερα για το παιδί, προσφέρουν με κάθε δυνατό τρόπο σε ιδρύματα και οργανισμούς με τη διοργάνωση εκστρατειών, ενημερωτικών δράσεων, αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων ενεργειών.

ASTROBANK
Η φιλοσοφία της τράπεζας ξεκινά από την αρχή να είναι ωφέλιμη για την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, αντικατοπτρίζοντας θεμελιώδεις αξίες. Μέσα από την πολύχρονη παρουσία της, η AstroBank κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και για τη σημαντική κοινωνική της δράση. Μέσω σχετικού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η τράπεζα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, οι οποίες αναπτύσσονται σε πέντε άξονες: Άνθρωπος, κοινωνία, πολιτισμός, παιδεία και περιβάλλον.

OCEAN BASKET
Η φιλοσοφία της εταιρείας, που φέτος γιορτάζει δέκα χρόνια στην Κύπρο, είναι να συμπεριφέρεται ως ενεργός πολίτης στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες και ενημερωτικό υλικό στα σχολεία. Επίσης ενεργεί για την προστασία της θαλάσσιας ζωής και τον καθαρισμό παραλιών, ενώ το προσωπικό της σερβίρει ζεστά γεύματα στον Ερυθρό Σταυρό. Παράλληλα κατήργησε στα εστιατόριά της τα πλαστικά καλαμάκια και παρείχε σημαντική χρηματική βοήθεια για τα Καλάθια Αγάπης και τον σύνδεσμο Γκολ στη Ζωή.

PARTNERS Y&R
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ήταν και παραμένει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων της εταιρείας. Αποτελεί τον τρόπο που επιλέγει να λειτουργεί απέναντι στους ανθρώπους της, στο περιβάλλον και την κοινωνία. Με εργαλείο τη δύναμη της επικοινωνίας πράττει όσα κηρύττει, με την αρχή life is a partnership να διέπει την κουλτούρα της. Συμβάλλει εμπράκτως σε σκοπούς που είναι σημαντικοί για την ίδια και εκφράζονται μέσα από φορείς, όπως το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων και το Ίδρυμα Αρχιεπίσκοπος Λουκάς.

VTT VASILIKO (VTTV)
H εταιρεία εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ), στηρίζοντας έμπρακτα τον άνθρωπο, τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον. Με κεντρικό σύνθημα - προσφέρω γιατί νοιάζομαι - υλοποιεί σημαντικό αριθμό σχετικών δράσεων. Στόχος της η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, η ενίσχυση της νεολαίας και η ανάδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης. Η VTTV στηρίζει διαχρονικά τις κοινότητες της περιοχής, όπου δραστηριοποιείται, συνδράμοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού και των συνεργατών της στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

Στις επιχειρηματικές βραβεύσεις του 2018 θα δοθούν 11 συνολικά βραβεία. Οκτώ βραβεία (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν/Υπηρεσία, Βιομηχανία/Μεταποίηση, Υπηρεσίες και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) θα απονεμηθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης, με βαρύτητα 50-50. 

Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό είναι τιμητικά και θα απονεμηθούν μετά από απόφαση της Επιτροπής. Το βραβείο Editor’s Choice Award δίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα σύνταξης του περιοδικού ΙΝ Business.

Η ειδική τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019 στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της πολιτικής σκηνής καθώς και των πρωταγωνιστών του κυπριακού επιχειρείν.

Τα ΙΝ Business Awards 2018 χορηγούν οι: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΤΝ, TFI Markets, Glenfiddich και Σκλαβενίτης. 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»