Οπτικοακουστική πανδαισία στα 40χρονα της Costas Tsielepis & Co

Η Costas Tsielepis & Co Ltd, ελεγκτές και φορολογικοί σύμβουλοι, γιόρτασε την 40ή επέτειό της με μια οπτικοακουστική πανδαισία στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018.

Στην παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο ελεγκτικός οίκος πρόσφερε στους περισσοτέρους από 500 υψηλούς προσκεκλημένους του μια μουσική βραδιά με την κορυφαία ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, υψηλή γαστρονομία, άφθονο ποτό, συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις.  

Στο γκαλά ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, πελάτες της εταιρείας από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι υπάλληλοί της, καθώς και πολλοί γνωστοί οικονομικοί, πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες της Κύπρου.

Το ολότελα ανανεωμένο Parklane (πρώην Le Meridien), άνοιξε τις πύλες του ειδικά για την Costas Tsielepis & Co και τους καλεσμένους της για μια νύχτα μόνο, για να κλείσει ξανά μέχρι και την επίσημη έναρξη των εργασιών του το Μάρτιο του 2019.

Στο χαιρετισμό του, ο Προέδρος της Δημοκρατίας είπε ότι η Costas Tsielepis & Co προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, δουλεύοντας σκληρά, συνετά και μεθοδικά.

«Ο αγαπητός μου φίλος Κώστας Τσιελεπής και η σύζυγος του Αναστασία από το 1978 όταν ξεκίνησαν, κατόρθωσαν να εδραιώσουν την εταιρεία ως μια από τις κορυφαίες στον τομέα της,» πρόσθεσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο οίκος «θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με αποτελεσματικότητα και επιτυχία για πολλά χρόνια ακόμη».

Αναπολώντας τα πρώτα βήματα του οίκου, στη ομιλία του ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Κώστας Τσιελεπής, είπε ότι όλα ξεκίνησαν πριν από 40 χρόνια σε ένα μικρό δωμάτιο στον 2ο όροφο του σπιτιού του στη Μέσα Γειτονιά. 

«Τότε υπήρχαν δύο μόνο υπάλληλοι. Εγώ και η σύζυγός μου Αναστασία. Ετοίμαζα εγώ τις οικονομικές καταστάσεις και η γυναίκα μου τις δακτυλογραφούσε», είπε, προσθέτοντας:

«Συγκρίνοντας τις τότε εποχές με σήμερα, φαντάζουν ως ένα γαϊδούρι σε ένα μονοπάτι και μια Ferrari σε Γερμανικό αυτοκινητόδρομο χωρίς όριο ταχύτητας».  

Το 2008, ο κ. Τσιελεπής παρέδωσε την εταιρεία σε μια διευθυντική ομάδα με επικεφαλής τους υιούς του, Γιώργο και Αλέξη.

Ο κ. Γιώργος Τσιελεπής, ο οποίος είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ευχαρίστησε τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας που όπως είπε, «πολλοί από αυτούς είναι μαζί μας πριν να ενηλικιωθώ καν». 

«Είναι προνόμιο μας να σας εξυπηρετούμε και προσβλέπω στη συνέχιση της συνεργασίας μας για πάρα πολλά χρόνια ακόμη», είπε.

Ευχαρίστησε επίσης τους υπαλλήλους του οίκου για την υπομονή, επιμονή και συνδρομή τους στην επιτυχία της εταιρείας.

Αντί ομιλίας, ο Σύμβουλος της εταιρείας και γνωστός ειδικός στον τομέα του ΦΠΑ, κ. Αλέξης Τσιελεπής, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο.

Πλαισιωμένος από μέλη της χορωδίας της Διάστασης, ο κ. Τσιελεπής τραγούδησε το You Raise Me Up, αφιερώνοντας το στους γονείς, την οικογένεια του και στους υπαλλήλους της εταιρείας.

Εκτός από το Γιώργο και Αλέξη Τσιελεπή, η ομάδα συμβούλων της εταιρείας περιλαμβάνει τον κ. Αντώνη Χριστοδουλίδη, τον κ. Κώστα Κωνσταντίνου και τον κ. Νικόλα Παπαπαναγιώτου.

Το γκαλά αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς από τον ελεγκτικό οίκο για τους φίλους και το προσωπικό του, όπως βραδιές τέχνης και μουσικής, αθλητικές ημερίδες, αιμοδοσία και άλλα.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett