Συνέδριο της EBRD για κυπριακές ΜμΕ του τομέα φιλοξενίας

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διοργανώνει, στις 22 Νοεμβρίου, συνέδριο με τίτλο “Reshaping the hospitality industry – Challenges and opportunities for Cypriot SMEs”. 
 
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα και απευθύνεται σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), που δραστηριοποιούνται στον τομέα φιλοξενίας στην Κύπρο. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο και τις διάφορες παραμέτρους που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τους. Επιπλέον, το συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με ευκαιρίες αξιοποίησης επιχειρηματικών συμβουλών και χρηματοδοτικών λύσεων που η EBRD μπορεί να τους προτείνει ως εργαλεία για την ενίσχυση της ανάπτυξης και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους.
 
Το θεματολόγιο του συνεδρίου θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ειδικευμένους στον κλάδο ομιλητές, συζητήσεις και εργαστήρια. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι οι κ. Anna Filipova, κ. Brian Ballingall και κ. Γιώργος Μαλτέζος, εξειδικευμένα στελέχη της EBRD από την Κύπρο και το Λονδίνο, ο κ. Άγγελος Λοΐζου, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), ο κ. Φίλιππος Σώσειλος, Συνέταιρος, Υπεύθυνος τομέα Φιλοξενίας & Αναψυχής της PwC Κύπρου, ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ειδικών Ενδιαφερόντων & Πολιτιστικού Τουρισμού, καθώς και άλλοι ακαδημαϊκοί και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του τομέα φιλοξενίας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ. Alexander Paine, Associate Director της EBRD, ο κ. Κωνσταντίνος Καραγιώργης, Ανώτερος Λειτουργός Εμπορίου και Εκπρόσωπος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κύπρου του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο κ. Γιώργος Λεπτός, Αντιπρόεδρος Τουρισμού του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ).
 
Η εκδήλωση εμπίπτει στο πρόγραμμα «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις» (Advice for Small Businesses - ASB), ένα τριετές πρόγραμμα που υλοποιείται, από τον Μάιο του 2017, από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού (ΥΕΕΒΤ) και την EBRD. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την προώθηση της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
 
Το συνέδριο υλοποιείται με την υποστήριξη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά και τα Ελληνικά με ταυτόχρονη μετάφραση και στις δύο γλώσσες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα του συνεδρίου και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο.
 
Προσωπικές συναντήσεις μεταξύ συμμετεχόντων και εκπροσώπων της EBRD θα πραγματοποιηθούν με την ολοκλήρωση του συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, για σκοπούς κατανομής του διαθέσιμου χρόνου.

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν