Ο Stephen Carver και ο Love Lonnroth στο The 2nd Project Management Conference

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το PMI Cyprus Chapter διοργανώνει το “Project Management Conference”, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 08:30, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus. 

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένες προσωπικότητες και ομιλητές από τον χώρο του Project Management. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Stephen Carver,  FAPM FIRM Senior Lecturer, PPM & Change Management, School of Management, Cranfield University, Ηνωμένου Βασιλείου και ο  Love Lönnroth, Senior Consultant, Sonder AB, Sweden.

Ο Stephen Carver είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους καθηγητές των μεγαλύτερων σχολών επιχειρήσεων της Ευρώπης. Έχει την ικανότητα να μετατρέπει σύνθετες συνθήκες διαχείρισης έργων σε ενημερωτικές και διασκεδαστικές διαλέξεις, χρησιμοποιώντας τεχνικές "αφήγησης". Όπως ο ίδιος υποστηρίζει «αν δεν το έχετε κάνει - δεν μπορείτε να το διδάξετε!». Ο Stephen Carver δίνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο και εμπλέκεται ενεργά σε διάφορα έργα, από κυβερνητικά μέχρι και πολυεθνικά. Έχει επίσης συνεργαστεί αρκετές φορές με διάφορους οργανισμούς και εταιρείες στην Κύπρο. Στο συνέδριο θα επικεντρωθεί στην ικανότητα των επιχειρήσεων για επιτυχή διαχείριση της αλλαγής (change management) με στόχο  την ολοκλήρωση των έργων στα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα  και  προϋπολογισμό. 

Ο Love Lönnroth έχει 20ετή εμπειρία ως σύμβουλος στη διαχείριση στρατηγικής αλλαγής και στην οργανωτική ανάπτυξη. Είναι Certified Consultant Management (CMC) και συγγραφέας τριών βιβλίων για την επιχειρηματική στρατηγική και διαχείριση αλλαγών. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 ασχολήθηκε με τη διαχείριση αλλαγών μεγάλης κλίμακας, χρησιμοποιώντας ευέλικτες μεθόδους. Το θέμα που θα αναπτύξει στο Συνέδριο αφορά στην εφαρμογή αρχών agile σε μεγάλους οργανισμούς, έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν με καινοτομία και ευελιξία τον συνεχή ανταγωνισμό και τις ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές που συχνά αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι οργανισμοί και εταιρείες, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Θα παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους οι μεγάλοι οργανισμοί μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και να εφαρμόσουν τις αρχές agile.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής και θα αποκτήσουν Μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (PDUs).
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριος Χορηγός: KPMG, Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors: CBS IT Systems Cyprus Ltd, Hellenic Bank, Hellenic Technical Enterprises Ltd, Infocredit Group Ltd, NewCytech, PrimeTel, Qobo, Wargaming, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης: CIIM – Cyprus International Institute of Management, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά