Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Exectus Ltd: Ολοκληρωμένη λύση λογιστικών, ελεγκτικών και άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Η Exectus Ltd ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών της στην Κύπρο από τον Νοέμβριο του 2018. Η Exectus κατέχει πιστοποιητικό άσκησης του Λογιστικού και Ελεγκτικού Επαγγέλματος από τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (αριθμός πιστοποιητικού E1072/A/2018) και στόχος της είναι να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα προσθέτουν αξία στον οργανισμό τους. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, φορολογικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ΦΠΑ. Επίσης παρέχονται συμβουλευτικές και επιχειρηματικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η Exectus έχει ιδρυθεί από τον Γιώργο Τσιράκκη. Ο Γιώργος έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της δημόσιας άσκησης του λογιστικού επαγγέλματος. Προερχόμενος από έναν από τους πέντε μεγαλύτερους ελεγκτικούς οίκους παγκόσμια, έχει διευθύνει τον εξωτερικό έλεγχο και έχει συμβουλεύσει πολυεθνικές και τοπικές εταιρείες που λειτουργούν στον ναυτιλιακό τομέα, στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληρωμών, στον τομέα ακινήτων και στον τομέα κατασκευής αιολικών πάρκων.
 
Έχει επίσης δώσει τεχνικές συμβουλές σε πελάτες για χρηματοοικονομικά και φορολογικά θέματα  ούτως ώστε να βελτιώσουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των οργανισμών τους. Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και είναι μέλος των Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ