40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας για την Costas Tsielepis & Co

Η Costas Tsielepis & Co Ltd, ελεγκτές και φορολογικοί σύμβουλοι, γιορτάζει φέτος την 40ή επέτειό της με μια ξεχωριστή δεξίωση στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό στις 17 Νοεμβρίου 2018.

Στην δεξίωση θα παραστούν οι πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας από την Κύπρο και το εξωτερικό, το προσωπικό, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, ξένοι διπλωμάτες και μια πλειάδα άλλων επισήμων και αξιωματούχων.

Το γκαλά αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς από τον ελεγκτικό οίκο για τους φίλους και το προσωπικό του, όπως βραδιές τέχνης και μουσικής, αθλητικές ημερίδες, αιμοδοσία και άλλα.

Το ολότελα ανανεωμένο Parklane (πρώην Le Meridien), θα ανοίξει τις πύλες του ειδικά για την Costas Tsielepis & Co και τους καλεσμένους της για μια νύχτα μόνο, για να κλείσει ξανά μέχρι και την επίσημη έναρξη των εργασιών του το Μάρτιο του 2019.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς θα αναλάβει η κορυφαία ερμηνεύτρια, κ. Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Ο κ. York Brandes, Γενικός Διευθυντής του πολυτελούς Parklane, σχολίασε ότι «η Costas Tsielepis & Co είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες μας και αμέσως δράξαμε της ευκαιρίας να συμμετάσχουμε στους εορτασμούς τους», και πρόσθεσε: «Το να λειτουργήσουμε το ξενοδοχείο τρεισήμισι μήνες πριν από τα επίσημα εγκαίνια είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς, την οποία όμως είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε».

H Costas Tsielepis & Co Ltd ιδρύθηκε το 1978. Από ένα μικρό λογιστικό γραφείο με δύο μόνο πελάτες, 40 χρόνια μετά, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα και γνωστά ελεγκτικά γραφεία της Λεμεσού. Σήμερα, προσφέρει φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ελεγκτικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων και εταιρικής διακυβέρνησης σε πελάτες και συνεργάτες στην Κύπρο και σ’ όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών.

Αναπολώντας τα πρώτα βήματα του οίκου, ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Κώστας Τσιελεπής, είπε ότι όλα ξεκίνησαν πριν από 40 χρόνια σε ένα μικρό δωμάτιο στον 2ο όροφο του σπιτιού του στη Μέσα Γειτονιά. 

«Τότε υπήρχαν δύο μόνο υπάλληλοι. Εγώ και η σύζυγός μου Αναστασία. Ετοίμαζα εγώ τις οικονομικές καταστάσεις και η γυναίκα μου τις δακτυλογραφούσε. Δεν μπορούσα να φανταστώ τότε το συναρπαστικό ταξίδι που θα ακολουθούσε», είπε, προσθέτοντας:

«Η έλευση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο τη δεκαετία του '80 δημιούργησε πρωτοφανείς ευκαιρίες καθώς και προκλήσεις για εμάς και για το επάγγελμα. Μέσα από τα χρόνια έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας και έχουμε εργαστεί σκληρά και μεθοδικά για να εδραιωθούμε στον τομέα μας».

 

 

Το 2008, ο κ. Τσιελεπής παρέδωσε την εταιρεία σε μια διευθυντική ομάδα με επικεφαλής τους υιούς του, Γιώργο και Αλέξη.

Ο κ. Γιώργος Τσιελεπής, ο οποίος είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, είπε ότι «έχουμε πελάτες που είναι μαζί μας από την ίδρυση μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

«Ανυπομονώ να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε με τους πελάτες, το προσωπικό και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους μας», πρόσθεσε.

Ο γνωστός ειδικός στον τομέα του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), Σύμβουλος,  κ. Αλέξης Τσιελεπής, δήλωσε:

«Στην Costas Tsielepis & Co, πιστεύουμε στην εξειδίκευση. Για το λόγο αυτό πλαισιώσαμε τον οίκο με εταιρείες που προσφέρουν πραγματική αξία στους πελάτες μας όπως είναι η Chelco VAT Ltd, η πρώτη εταιρεία στο νησί με εξειδίκευση στο ΦΠΑ».

Εκτός από το Γιώργο και Αλέξη Τσιελεπή, η ομάδα συμβούλων της εταιρείας περιλαμβάνει τον κ. Αντώνη Χριστοδουλίδη, τον κ. Κώστα Κωνσταντίνου και τον κ. Νικόλα Παπαπαναγιώτου.

Δειτε Επισης

Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες