Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας ΤΕΠΑΚ και Parimatch

Δελτίο Τύπου  09/11/2018 16:40
Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας ΤΕΠΑΚ και Parimatch

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας ΤΕΠΑΚ και Parimatch

Δελτίο Τύπου  09/11/2018 16:40

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και της εταιρείας Parimatch, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων προς όφελος και των δύο οργανισμών αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα. Συμφωνήθηκε όπως διευρυνθεί η επιστημονική και η εκπαιδευτική συνεργασία με την ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι π.χ. κοινή συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, προσφορά θέσεων καλοκαιρινής απασχόλησης σε φοιτητές, διοργάνωση εκδηλώσεων και σεμιναρίων κτλ. Ιδιαίτερη βαρύτητα και προσήλωση θα δοθεί στην ανάπτυξη δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 

RELATED ARTICLES

 
Οι δύο οργανισμοί έχουν ξεκινήσει τη συνεργασία τους ήδη, και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, με την προσφορά μαθημάτων Αγγλικών και Ρωσικών στους εργαζόμενους της Parimatch. Τα μαθήματα προσφέρονται από επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Γλωσσών του Πανεπιστημίου, στον εργασιακό χώρο της εταιρείας.
 
Το πρωτόκολλο υπέγραψαν εκ μέρους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Πρύτανης, Καθηγητής Αντρέας Αναγιωτός και εκ μέρους της εταιρείας Parimatch η Group HR Director κ. Μαριάννα Χατζηαντωνίου.

 

 

 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας