Συνάντηση με τους Big5 στο The 5th Professional Services Forum

InBusinessNews  08/11/2018 10:56
Συνάντηση με τους Big5 στο The 5th Professional Services Forum

Συνάντηση με τους Big5 στο The 5th Professional Services Forum

InBusinessNews  08/11/2018 10:56

Το πολυσυζητημένο ετήσιο συνέδριο “The 5th Professional Services Forum” είναι και φέτος εδώ! Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στο Hilton Park Hotel Λευκωσίας. Η Alpha Bank Cyprus Ltd παρουσιάζει περήφανα το σημαντικότατο γεγονός που, κάθε χρονιά, συγκεντρώνει ανελλιπώς τους καλύτερους των Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο, με στόχο να τεθούν προς συζήτηση όλες οι τάσεις κι εξελίξεις του χώρου.

RELATED ARTICLES


Ο κλάδος των Επαγγελματικών Υπηρεσιών έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση στην Κύπρο τις τελευταίες χρονιές. Μάλιστα, έχει κατορθώσει να κατέχει τη δική του περίοπτη θέση στην Οικονομία του νησιού, αποτελώντας ζωτικό κομμάτι της. Οι νεοεισερχόμενες κανονιστικές απαιτήσεις όπως και τα πιο πρόσφατα δεδομένα αναφορικά με τα φορολογικά κίνητρα σε διάφορες δικαιοδοσίες, έχουν επηρεάσει και τις επιχειρηματικές συναλλαγές. Η νέα πραγματικότητα επιτάσσει τον επαναπροσδιορισμό κανόνων και στρατηγικών, ώστε επαγγελματικές θέσεις και προϊόντα να παραμείνουν ανταγωνιστικά στην αγορά. Είναι, δε, μια καλή ευκαιρία ώστε να επανεξετάσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι κι επηρεαζόμενοι το υφιστάμενο επιχειρηματικό μοντέλο, με στόχο ο κλάδος των Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο να παραμείνει στην κορυφή, μέσα στα πράγματα, διατηρώντας ισορροπίες και την ανταγωνιστικότητά του σε σχέση με άλλες δικαιοδοσίες κι αρμοδιότητες. Το φετινό Φόρουμ είναι κατά τέτοιο τρόπο δομημένο, ώστε να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες του χώρου να αναπτύξουν νέο όραμα κι ένα νέο μοντέλο ευημερίας κι ανάπτυξης για την Παροχή Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο.Το “The 5th Professional Services Forum” επικεντρώνεται στην τοπική αγορά και καλωσορίζει αξιόλογους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα των Επαγγελματικών Υπηρεσιών της Κύπρου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία φέτος να παρακολουθήσουν μια άκρως ενδιαφέρουσα Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών από τις Big5 του νησιού. Μεταξύ άλλων, θα συζητήσουν την αναγκαιότητα και προοπτική για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο Παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Κύπρο. Οι αντιπρόσωποι μερικών από τις μεγαλύτερες λογιστικές/ελεγκτικές/φορολογικές εταιρείες του τόπου, που θα δώσουν δυναμικό παρών, είναι:

  • Demetris S. Vakis, Board Member, KPMG Cyprus 
  • Marios Andreou, Partner, Head of International Markets, PwC Cyprus 
  • Marios Klitou, Chief Executive Officer, Baker Tilly Klitou & Partners Ltd, Cyprus
  • Philippos Raptopoulos, Partner, Tax & Law Leader, EY Cyprus
  • Pieris Markou, Partner, Tax & Legal Services Leader, Deloitte Cyprus

Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην Αγγλική. Για περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.  

Παράλληλα με το Φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με συναδέλφους επαγγελματίες. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο απευθύνεται προς ανώτερα στελέχη από τους ακόλουθους κλάδους:
•    λογιστικές, ελεγκτικές & φορολογικές εταιρείες
•    τράπεζες & άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
•    δικηγορικά γραφεία & νομικοί σύμβουλοι
•    company formation & administration firms
•    υπηρεσίες Καταπιστευματικής Διαχείρισης
•    επιχειρήσεις Διαχείρισης Κεφαλαίων & Περιουσιακών Στοιχείων
•    εταιρείες Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
•    επιχειρήσεις που παρέχουν Επενδυτικές Υπηρεσίες (ΚΕΠΕΥ)
•    αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες κι Ελεγκτικοί Φορείς

Για ηλεκτρονικές Εγγραφές στο Φόρουμ, κάντε κλικ εδώ. Τα μέλη των οργανισμών που στηρίζουν το φετινό Φόρουμ δικαιούνται 15% έκπτωση.  

Οργανωτής: IMH 
Κύριος Χορηγός: Alpha Bank Cyprus Ltd
Χορηγοί: G.A.P. Vassilopoulos Group | Western Union Business Solutions, Epsilaw
Με τη Στήριξη: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus International Business Association, Cyprus Investment Funds Association, Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

Για περισσότερες πληροφορίες, το κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας