Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017 – 2018

Δελτίο τύπου  08/11/2018 10:30
Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017 – 2018

Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017 – 2018

Δελτίο τύπου  08/11/2018 10:30
Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Σπίτι του Εθελοντή (Λευκωσία), ανακοινώθηκε η διοργάνωση των δεύτερων Βραβείων Ενεργού Πολίτη. Τα Βραβεία Ενεργού Πολίτη 2017-2018 πραγματοποιούνται και πάλι με τη μεγάλη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.  

RELATED ARTICLES


 
Σκοπός των Βραβείων Ενεργού Πολίτη είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η επιβράβευση των ενεργών πολιτών και εργαζομένων της Κύπρου, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες και την εθελοντική δράση τους συνέβαλαν στο κοινό όφελος της κυπριακής κοινωνίας.
 
Τα 2α Βραβεία Ενεργού Πολίτη συνδιοργανώνονται από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και την ΟΠΑΠ Κύπρου,  με υποστηρικτές τον Φιλελεύθερο, τον Alpha Κύπρου, το Active Radio και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
Η ΟΠΑΠ Κύπρου – ο μεγάλος υποστηρικτής και σύμμαχος των ανθρώπων της κυπριακής κοινωνίας – δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια διοργάνωση που στόχο έχει την επιβράβευση όλων αυτών που έχουν μετατρέψει τη θέλησή τους σε δύναμη, για να αλλάξουν τον κόσμο.
 
Παρών στη διάσκεψη τύπου ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καθιέρωση του θεσμού, σημειώνοντας πως «η στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στα Βραβεία Ενεργού Πολίτη για το 2018 υπαγορεύεται από την υποχρέωση να ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό σαν μια στάση ζωής, αναγκαία και σημαντικά ωφέλιμη, για την κοινωνία.».
 
Επαναλαμβάνοντας την αμέριστη και συνεχή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου προς την κυπριακή κοινωνία, ο κ. Αλετράρης πρόσθεσε πως «για πενήντα σχεδόν χρόνια προτάσσουμε, στηρίζουμε και δημιουργούμε εκείνες τις δράσεις, οι οποίες έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο του τόπου μας. Η απέραντη ικανοποίηση της ηθικής επιβράβευσης, προτάσσεται ως το δυνατό κίνητρο για όλους μας, ώστε να ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας