Νέες Καινοτομίες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Το Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics οργανώνεται φέτος για 12η χρονιά, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Το συνέδριο έχει ήδη καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό κόσμο, όπου πετυχημένα παραδείγματα συνεργασιών, προηγμένες τεχνολογίες και μεθοδολογίες που αξιοποιούν στο έπακρο τον κόσμο και τις υπηρεσίες των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, θα παρουσιαστούν με μεγάλη επιτυχία. 

Ο αντίκτυπος των νέων τεχνολογιών στην εφοδιαστική αλυσίδα, και, κατ’ επέκταση, στη συνολική εμπειρία πελάτη είναι ένα από τα βασικά θέματα του 12ου Συνεδρίου και Έκθεσης για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics. Επιπρόσθετα, στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι προοπτικές ανάπτυξης όπως και οι δυναμικές συνέργειες, οι σύγχρονες μέθοδοι, οι ποσοτικές και ποιοτικές αναλύσεις δεδομένων, που είναι ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εμπορικοί οργανισμοί και πιο συγκεκριμένα, όσοι εμπλέκονται με τον μηχανισμό της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός ολόκληρης της Αλυσίδας Αξίας -από την πρόβλεψη της ζήτησης μέχρι τα Reverse Logistics- καθίσταται επιτακτικός, διασφαλίζοντας συνάμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία για μια εταιρεία και τους συνεργάτες της. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρήστος Καραϊσαρίδης, Διευθυντής Logistics της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., θα παρουσιάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο το πώς η εφοδιαστική αλυσίδα μετατρέπεται σε αλυσίδα αξίας στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Πιο αναλυτικά, ο κ. Καραϊσαρίδης θα αναλύσει πώς οι  βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται στη Μασούτης μετατρέπουν την εφοδιαστική αλυσίδα σε αλυσίδα αξίας για τον πελάτη, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του και εκπληρώνοντας τις προσδοκίες του, δημιουργώντας παράλληλα πηγές συγκριτικού πλεονεκτήματος στην εταιρεία.  
Παράλληλα με το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Έκθεση, στην οποία θα συμμετέχουν μερικές από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, προμηθευτές και διανομείς του κλάδου. 

Η εκδήλωση απευθύνεται προς: διευθύνοντες συμβούλους, Γενικούς διευθυντές, Εμπορικούς διευθυντές, Τεχνικούς διευθυντές, operations directors και managers, διευθυντές Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics, διευθυντές Πωλήσεων, διευθυντές Μάρκετινγκ, καθώς και διευθυντές Παραγωγής από όλες τις εμπορικές εταιρείες του νησιού.  

Για  περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο και την Έκθεση, κάντε κλικ εδώ:
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες
Οργανωτές:
ΕΥ & ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: OMEGA, Περιοδικό ΙΝ Βusiness, REPORTER 
Χορηγοί/Εκθέτες (μέχρι στιγμής): APK Garage Ltd, Christoudias Logistics, Coral Energy Products Cyprus Ltd, Delevant, Demetriades Handling,  G.A.P. Vassilopoulos Group, Gloria Jean’s Coffees, Ελληνική Τράπεζα, FDL Group, ΙMR/University of Nicosia™, Kronos Express, Mantis (Cyprus) Ltd, Michael Automatives, MTN, Phil. Andreou Public Ltd, Priority, Salamis, SAP, Shoham (Cyprus) Ltd., TOYOTA, TrackSmart Telematics (Cyprus) Ltd, Uniplant Ltd. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»
ΙΝ Business Awards: Στο Smoothie Factory το βραβείο στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση»
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο