Συνέδριο για το Σχεδιασμό & την Κατασκευή Κτιρίων

Ραντεβού την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία για το 1ο Συνέδριο για το Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων. Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις μεθόδους, στρατηγικές και καλές πρακτικές που διέπουν τον Κατασκευαστικό Τομέα Κτιριακών Έργων από καταξιωμένους ομιλητές και μετρ του Κατασκευαστικού Κλάδου.
 
Στους έγκριτους ομιλητές, συγκαταλέγονται o κ. Άκης Κεκρίδης, Executive Director, Sustainable Building Council, ο κ. Θεόδωρος Θεοδοσίου, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο δρ Βελισσάριος Δημητρίου, μηχανικός στο τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης της εταιρείας Muskita Aluminium Industries και ο κ. Jaime Cavazos, CEO της Cavazos Façades Ltd. Επίσης θα ακουστούν ομιλίες από τους: Σίμο Γεωργίου, Architect Engineer, PM, Global BIM Manager, XIV Services, Νικόλα Θεωδόρου, Architect ARB, MBA, BIM Consultant, XIV Services, τη Λιάνα Τουμάζου, Country Manager, RICS Cyprus and Greece και τον Οδυσσέα Γεωργίου, Computational Geometry Consultant, SEAMLEXITY.
 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το επίκαιρο θέμα της κατασκευής Ψηλών Κτιρίων και με ζητήματα που αφορούν τις καινοτομίες κι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν ειδικά τα πολυώροφα κτίρια. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Κώστας Ρουσιάς, Πρόεδρος, ΟΣΕΟΚ, η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα, Α’ Αντιπρόεδρος, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου και ο Γιάννης Περικλέους, Πολιτικός Μηχανικός, ΕΜΠ, CEng, MIStructE, Διευθυντής A. J. Pericleous LLC. Οι ομιλητές θα αναλύσουν -καθένας με την ιδιότητα κι εξειδίκευσή του- τα χαρακτηριστικά και τις μεθόδους που κινούν τη σημερινή Βιομηχανία Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, μηχανικούς Συγκοινωνιών, μηχανικούς Περιβάλλοντος, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αστικούς και περιφερειακούς σχεδιαστές κ.ά..
 
Για την Εγγραφή σας στο συνέδριο πατήστε εδώ
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ  
 
Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει, επίσης, το ενδιαφέρον από: διευθυντές εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και γενικότερα, εκπροσώπους από Πανεπιστήμια και Κολέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί: Gizet, KONE Elevators Cyprus Ltd, Muskita Aluminium Industries, XIV Services Ltd
Με τη στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, RICS
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά