Μάθε τα πάντα για την σύγχρονη Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics

Οι προοπτικές ανάπτυξης όπως και οι δυναμικές συνέργειες, οι σύγχρονες μέθοδοι, οι ποσοτικές και ποιοτικές αναλύσεις δεδομένων, είναι ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εμπορικοί οργανισμοί και πιο συγκεκριμένα, όσοι εμπλέκονται με τον μηχανισμό της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός ολόκληρης της Αλυσίδας Αξίας -από την πρόβλεψη της ζήτησης μέχρι τα Reverse Logistics- καθίσταται επιτακτικός, διασφαλίζοντας συνάμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία για μια εταιρεία και τους συνεργάτες της. Το «12ο Συνέδριο κι Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics» θα παρουσιάσει με έναν μοναδικό τρόπο όλες τις νέες τάσεις κι απαντήσεις στις παραπάνω προκλήσεις.

Το Συνέδριο, το οποίο έχει ήδη καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό κόσμο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. Πετυχημένα παραδείγματα συνεργασιών, προηγμένες τεχνολογίες και μεθοδολογίες που αξιοποιούν στο έπακρο τον κόσμο και τις υπηρεσίες των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκδήλωσης, που συνδυάζει ένα πολύ δυναμικό Συνέδριο κι Έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Etienne Gerrits, Vice President Customer Satisfaction της γαλλικής πολυεθνικής Schneider Electric, θα παρουσιάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο το πώς η εταιρεία του εφαρμόζει κι έχει καθιερώσει το Digital Transformation στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Ο κ.Gerrits είναι ο άνθρωπος που κατόρθωσε να πετύχει στην Ολλανδία το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης ανάμεσα στο καταναλωτικό κοινό, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος και για το τμήμα Ποιότητας. Διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στο κομμάτι της Αλυσίδας Εφοδιασμού, Στρατηγικής Πωλήσεων, Διαπραγματεύσεων, Σύναψης Συμβάσεων, Operations, Γενικής Διαχείρισης καθώς και Διαχείρισης Σχέσεων με τους Προμηθευτές.

Ακόμη, το Συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν την Αποθήκη, τη Διάθεση και τον Προϋπολογισμό:
  • Αυτοματισμοί & Βελτιστοποίηση των διαδικασιών
  • Έξυπνα Συστήματα Μεταφορών (πλοήγηση, συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας)
  • Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Αποθήκης
  • Τεχνολογίες Αναγνώρισης (barcode, RFID, OCR)
  • Τα Data Analytics και το Machine Learning στην υπηρεσία των Logistics
 
Παράλληλα με το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Έκθεση, στην οποία θα συμμετέχουν μερικές από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, προμηθευτές και διανομείς του κλάδου.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται προς: διευθύνοντες συμβούλους, Γενικούς διευθυντές, Εμπορικούς διευθυντές, Τεχνικούς διευθυντές, operations directors και managers, διευθυντές Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics, διευθυντές Πωλήσεων, διευθυντές Μάρκετινγκ, καθώς και διευθυντές Παραγωγής από όλες τις εμπορικές εταιρείες του νησιού. 
 
Για  περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο και την Έκθεση, κάντε κλικ εδώ
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 
Πληροφορίες
Οργανωτές: ΕΥ & ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: OMEGA, Περιοδικό ΙΝ Βusiness, REPORTER
Χορηγοί/Εκθέτες (μέχρι στιγμής): APK Garage Ltd, Christoudias Logistics, Coral Energy Products Cyprus Ltd, Delevant, Demetriades Handling,  G.A.P. Vassilopoulos Group, Gloria Jean’s Coffees, Ελληνική Τράπεζα, FDL Group, ΙMR/University of Nicosia™, Kronos Express, Mantis (Cyprus) Ltd, Michael Automatives, MTN, Phil. Andreou Public Ltd, Priority, Salamis, SAP, Shoham (Cyprus) Ltd., TOYOTA, TrackSmart Telematics (Cyprus) Ltd, Uniplant Ltd.
 
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής