Στρατηγικές και Μέθοδοι για την ορθή Οικοδόμηση Κτιρίων

Καταξιωμένοι ομιλητές και μετρ του Κατασκευαστικού Κλάδου θα παρευρεθούν στο «Συνέδριο για το Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων», το οποίο πραγματοποιείται για 1η φορά στην Κύπρο. Ραντεβού την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις μεθόδους, στρατηγικές και καλές πρακτικές που διέπουν τον Κατασκευαστικό Τομέα Κτιριακών Έργων. 
 
Στους έγκριτους ομιλητές, συγκαταλέγονται o κ. Άκης Κεκρίδης, executive Director, Sustainable Building Council, ο κ. Θεόδωρος Θεοδοσίου, Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο δρ Βελισσάριος Δημητρίου, μηχανικός στο τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης της εταιρείας Muskita Aluminium Industries και ο κ.Jaime Cavazos, CEO, Cavazos Façades Ltd. Οι ομιλητές θα αναλύσουν -καθένας με την ιδιότητα κι εξειδίκευσή του- τα χαρακτηριστικά και τις μεθόδους που κινούν τη σημερινή Βιομηχανία Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων. Μεταξύ άλλων, θα αναφερθούν στο παρόν και το μέλλον του Κατασκευαστικού Κλάδου, δίνοντας έμφαση στην κατασκευή ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων, στο ΒΙΜ, όπως και στα facades.
 
Περαιτέρω, το Συνέδριο θα ασχοληθεί και με ζητήματα που αφορούν τις καινοτομίες κι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν ειδικά τα πολυώροφα κτίρια. Για το παραπάνω μείζον θέμα, που έχει λάβει θέση status quo στη σχετική  βιομηχανία, θα πραγματοποιηθεί Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης στην οποία θα συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου, αλλά και ο κ. Παναγιώτης Ανδρέου, Πολιτικός Μηχανικός, A. J. Pericleous LLC.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, μηχανικούς Συγκοινωνιών, μηχανικούς Περιβάλλοντος, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αστικούς και περιφερειακούς σχεδιαστές κ.ά..
 
Για την Εγγραφή σας στο συνέδριο πατήστε εδώ 
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ ΕΔΩ
 
Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει, επίσης, το ενδιαφέρον από: διευθυντές εταιρειών Ανάπτυξης Γης, μελετητές, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και γενικότερα, εκπροσώπους από Πανεπιστήμια και Κολέγια που ειδικεύονται σε συναφείς κλάδους.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Gizet, Kone, Muskita Aluminium Industries, XIV Services Ltd
Με τη στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555,
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα