Get a Job!

Αν είσαι άνεργος πτυχιούχος, νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας, τελειόφοιτος πανεπιστημίων/κολλεγίων/Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταπτυχιακός φοιτητής ή απλά ψάχνεις εργασία, τότε έλα στην έκθεση “Get a Job”. 

Η Έκθεση διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Κύριος στόχος της έκθεσης “Get a Job” είναι η συμμετοχή εργοδοτών από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και η ενημέρωση των νέων σχετικά με τις υφιστάμενες και μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για ευκαιρίες εργοδότησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης, εθελοντικής εργασίας και κινητικότητας νέων που προσφέρονται τόσο στην Κύπρο και στην Ευρώπη γενικότερα. 

Η Έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για δικτύωση κι ανάδειξη των ευκαιριών απασχόλησης που υπάρχουν σήμερα στην αγορά εργασίας, αφού θα δώσουν το παρών επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., όπως καθώς και δημόσιοι αλλά και ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Νεολαίας και της Εργασίας.

Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθούν 3 εργαστήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τα νέα ταλέντα και μυαλά να δημιουργήσουν δυνατά βιογραφικά, θα τους προετοιμάσουν σωστά για την επερχόμενη συνέντευξη εργασίας και θα τους καθοδηγήσουν για την εγγραφή τους στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα εργαστήρια παρακαλώ πατήστε εδώ

Είσαι έτοιμος να κάνεις τα πρώτα βήματα προς το επαγγελματικό σου μέλλον; Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, έλα κι εσύ στην έκθεση “Get a Job”! 

Οργανωτής: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο
Συνδιοργανωτής: EURES
Συντονισμός: ΙΜΗ
Χορηγοί επικοινωνίας: REPORTER, IN Business, Carierista.com
Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην ΙΜΗ -  τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας