Ο Paul Hodgkins στο The 2nd Project Management Conference

InBusinessNews  12/10/2018 09:35
Ο Paul Hodgkins στο The 2nd Project Management Conference

Ο Paul Hodgkins στο The 2nd Project Management Conference

InBusinessNews  12/10/2018 09:35

Το PMI Cyprus Chapter διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το “Project Management Conference”, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 08:30 στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus. Στο Συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του Project Management.

RELATED ARTICLES


Φέτος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα διαδραστικό εργαστήρι (Interactive Workshop) με την καθοδήγηση του Paul Hodgkins. Το εργαστήρι επικεντρώνεται στις αρχές του Portfolio Management. Οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν σε ομάδες αλληλεπίδρασης παίρνοντας αποφάσεις  για θέματα σχετικά με το Portfolio Management. Μέσα από το εργαστήρι θα εξελίξουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, κατακτώντας σημαντικά «εργαλεία» και εξαιρετικά χρήσιμές στρατηγικές.

Ο Paul Hodgkins είναι σήμερα ο Εκτελεστικός Διευθυντής της συμβουλευτικής ομάδας Paul Hodgkins Project Consultancy. Εντάχθηκε το 1984 στην ομάδα της Siemens ως πτυχιούχος ασκούμενος και μέσα σε 2 χρόνια εισήλθε στον κόσμο του Project Management. Από τον Φεβρουάριο του 2006 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ήταν υπεύθυνος για τη διοίκηση του Siemens Global Programme,  PM @ Siemens, σε όλη τη Βρετανία και τη Βορειοδυτική Ευρώπη. Τον Απρίλιο του 2009, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 10 σημαντικότερους influencers στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ό,τι αφορά το Project και Programme Management. Τον Ιούλιο του 2013 ίδρυσε τη δική του επιχείρηση, Paul Hodgkins Project Consultancy, η οποία υποστηρίζει επιχειρήσεις στη ενδυνάμωση των projects και των προγραμμάτων τους. 

Ο Paul Hodgkins συνεχίζει το ίδιο δυναμικά να αναγνωρίζεται για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Project Management και του επαγγέλματος της Διαχείρισης Έργων και Προγραμμάτων. Έχει γράψει πληθώρα άρθρων, ενώ συμμετείχε σε πολλές δημοσιεύσεις Διαχείρισης Έργων και υπήρξε βασικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν παγκοσμίως και αφορούν το Project Management. Διορίστηκε μέλος του Συνδέσμου Διαχείρισης Έργων (FAPM) τον Οκτώβριο του 2009 και εκπροσώπησε τη Siemens στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Εκτελεστικού Συμβουλίου PMI και της Συμβουλευτικής Ομάδας APM Corporate Leaders.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του 2ου Συνεδρίου Project Management συγκαταλέγονται και οι πιο κάτω:
•    Dr David Hillson, The Risk Doctor, PMI Fellow, PMP, The Risk Doctor Partnership, United Kingdom
•    Björn Fagerström (Ph.D.), Managing Director, Inocean AB, Sweden 
•    Stephen Carver, FAPM FIRM, Senior Lecturer in PPM & Change Management, School of Management, Cranfield University, United Kingdom
•    Christoph Johann Stettina, Consulting Manager, Accenture & Scholar, Center for Innovation, Leiden University
•    Love Lönnroth, Senior Consultant, Sonder AB, Sweden 
•    Agnieszka Gasperini, PMP, ACP, SDI, Business Leader, Leader Tango, Poland

Το Συνέδριο απευθύνεται προς ανώτατα στελέχη από όλους τους τομείς της Οικονομίας, τόσο του Δημόσιου όσο και του Ιδιωτικού Τομέα. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται προς Γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, Οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, διευθυντές Μάρκετινγκ, επαγγελματίες ΙΤ, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν συνολικότερα στη Διαχείριση Έργων.

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής και θα αποκτήσουν Μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (PDUs).

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: PMI Cyprus Chapter, Συντονιστής: IMH, Κύριος Χορηγός: KPMG, Χορηγός: PMI, Contributing Sponsors: CBS IT Systems Cyprus Ltd, Hellenic Bank, Hellenic Technical Enterprises Ltd, Infocredit Group Ltd, NewCytech, PrimeTel, Qobo, Wargaming, Εκπαιδευτικός Συνεργάτης: CIIM – Cyprus International Institute of Management, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας